#CancelAdonis: Οργή για τις δηλώσεις Γεωργιάδη για την τραγωδία στα Τέμπη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#CancelAdonis: Οργή για τις δηλώσεις Γεωργιάδη για την τραγωδία στα Τέμπη

SHARE THIS

Ανάμεσα σε όσους το χρησιμοποιούν, εκφράζοντας την οργή τους για την δήλωση Γεωργιάδη, βρίσκεται και η Ευδοκία Τσαγκλή.

Παρά τις προσπάθειες της Κυβέρνησης να μετριάσει τις οργισμένες αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του Υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη για την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, η θύελλα που έχουν ξεσηκώσει τα λεγόμενά του, δεν λέει να κοπάσει.

Απεναντίας, παρά την προσπάθεια του Άδωνι Γεωργιάδη να μαζέψει την δήλωσή του αλλά και του κυβερνητικού εκπροσώπου να κατευνάσει την οργή των πολιτών, οι αντιδράσεις συνεχίζονται.

Χαρακτηριστικά, τις τελευταίες ώρες ψηλά στις τάσεις του X (πρώην Twitter) εμφανίζεται το χασταγκ #CancelAdonis.

Ανάμεσα σε όσους το χρησιμοποιούν, εκφράζοντας την οργή τους για την δήλωση του κορυφαίου υπουργού της Κυβέρνησης, βρίσκεται και η Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα της τραγωδίας.

Σφοδρές αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις και των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας.

«Επειδή οι 57 δεν έχουν πλέον φωνή, τους δανείζουμε εμείς τη δική μας» σημειώνει σε ανάρτησή του ο Βαγγέλης Βλάχος που έχασε τον αδερφό του Βάιο, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βαγγέλης Βλάχος απάντησε στην τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας: «Από τους 100 που ήταν στις μηχανές και στα πρώτα βαγόνια ρωτάνε τουλάχιστον 57. Αλλά επειδή δεν έχουν πλέον φωνή, τους δανείζουμε εμείς τη δική μας».

Exit mobile version