Χυδαιότητες Μπέου κατά Σταγιατών και Αλκίνοου Ιωαννίδη
ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ

Χυδαιότητες Μπέου κατά Σταγιατών και Αλκίνοου Ιωαννίδη

SHARE THIS

Με υβριστικό και χυδαίο τρόπο καταφέρθηκε εναντίον των κατοίκων του χωριού Σταγιάτες στο Πήλιο, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, εξαιτίας της απόφασής τους να αυτοδιαχειρίζονται στο εξής την υδροδότηση του χωριού τους και να μην επιτρέψουν την ιδιωτικοποίηση του νερού της πηγής τους.

Ο δήμαρχος Βόλου, ο οποίος λόγω ανάμιξής του στο σκάνδαλο Koriopolis των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο, είχε αποχωρίσει κατά το παρελθόν από τη θέση του δημάρχου, δήλωσε πως όσοι διαμαρτύρονται είναι «40 – 50 άτομα με κάτι μαύρες σημαίες», δηλώνοντας ακόμη ότι πρόκειται για τσαμπατζήδες,  που δεν πληρώνουν και «έχουν μάθει να κάνουν τον π@@στη με ξένο κ@λο».

Ωστόσο, ο δήμαρχος Βόλου δεν δίστασε να επιτεθεί και προσωπικά στον Αλκίνοο Ιωαννίδη, ο οποίος έχει σταθεί στο πλευρό των κατοίκων, λέγοντας ότι «έχουν κι έναν μ@λ@κα εκεί που λέγεται Αλκίνοος Ιωαννίδης. Επάγγελμα τραγουδιστής λέει, τι τραγουδάει δεν ξέρουμε, αλλά είναι αρνητική νότα».

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες Δευτέρα, ο Α. Μπέος, ο οποίος είχε αποχωρίσει στο παρελθόν από το θώκο του δημάρχου, εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο Koriopolis των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο, επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο στους κατοίκους του χωριού Σταγιάτες στο Πήλιο, οι οποίοι πριν δύο εβδομάδες αποφάσισαν μέσω λαϊκής συνέλευσης να μην αφήσουν να συμβεί η ιδιωτικοποίηση της πηγής από την οποία παίρνουν νερό.

Οι ίδιου τονίζουν πως «η Κρύα Βρύση είναι λόγος να αγωνιστούμε με κάθε τρόπο ενάντια στις αποφάσεις ανθρώπων που δεν αναγνωρίζουν και δεν σέβονται τη σημασία της για το χωριό, αλλά και για όλη την περιοχή του Βόλου. Θα παλέψουμε ενάντια σε όποιον δεν σέβεται τις μικρές κοινότητες, απομυζώντας, ξεπουλώντας, καταστρέφοντας και εξευτελίζοντας ότι μπορεί να αρπάξει από αυτές».

Δείτε όλα όσα είπε, μετά το 14ο λεπτό:

Η αμετροέπεια, η χυδαιότητα και η προκλητικότητα με την οποία εκφράζεται ο κ. Μπέος, τάχα επειδή τα λέει έξω από τα δόντια, δεν είναι δείγμα ευθύτητας, αλλά αγένειας. Η δε κίνησή του να πετάξει κινητό μέσα στην αίθουσα κατά τη διάρκεια του Δελτίου Τύπου, φανερώνει μία προσβλητική και ασεβή στάση απέναντι τόσο στους δημοσιογράφους, όσο και στους πολίτες που υποτίθεται εκπροσωπεί, για τους οποίους έχει εκφραστεί πολλές φορές ανάρμοστα και χυδαία με τρόπο που σίγουρα δεν τον τιμά.

 

Exit mobile version