Χυδαιότητητες Ραπτόπουλου: Η Μπεκατώρου δε μίλησε τότε, γιατί έβαλε το μετάλλιο πάνω από τον βιασμό της (Video)
ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ

Χυδαιότητητες Ραπτόπουλου: Η Μπεκατώρου δε μίλησε τότε, γιατί έβαλε το μετάλλιο πάνω από τον βιασμό της (Video)

SHARE THIS

Σε πιάνει μία πολύ μεγάλη αηδία – για να χρησιμοποιήσουμε τη γλώσσα του- με τις νέες χυδαιότητες του Κωστή Ραπτόπουλου, που προστίθενται στο ρεπερτόριο των αθλιοτήτων με τις οποίες διαχρονικά επιχειρεί να στρέψει πάνω του το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του μπήκε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, που κατήγγειλε πρόσφατα τη σεξουαλική κακοποίησή της από τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ)το 1998.

Μετά τις αθλιότητες για τη Μάγδα Φύσσα, για τις οποίες ζήτησε συγγνώμη, ο Ραπτόπουλος μέσω βίντεο δηλώνει πως η Μπεκατώρου απέκρυψε τον βιασμό της, γιατί νοιαζόταν περισσότερο για το Ολυμπιακό μετάλλιο, αποδεικνύοντας ο ίδιος ότι δεν διαθέτει ούτε καν τη στοιχειώδη ενσυναίσθηση για το βάρος που κουβαλά ένα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ξεκινά το βίντεό του με την δήλωση ότι οι ακροδεξιοί βρίζουν την κοπέλα και οι κομμουνιστές την υπερασπίζονται, ενώ στη συνέχεια ισχυρίζεται πως η αθλήτρια δε δίνει καλό παράδειγμα και πως τώρα, μετά από 20 χρόνια, είναι αργά να μιλήσει, λες και η φρίκη και το τραύμα έχουν ημερομηνία λήξης

Όμως δεν στέκεται μόνο εκεί, αλλά ερμηνεύει τάχα τη στάση της, την οποία αποδίδει στο γεγονός ότι η επιτυχία του ολυμπιακού μεταλλίου, είχε για εκείνη μεγαλύτερη αξία από τον βιασμό της.

Ο Ραπτόπουλος και οι όμοιοί του, όπως καθίσταται σαφές από το βίντεο είναι ο λόγος που η (κάθε) Σοφία φοβάται και έτσι αργεί να μιλήσει, ή δεν μιλά ποτέ.

Έπειτα, στοχοποιεί και τον “φοβητσιάρη Κακλαμανάκη”, (τον συναθλητή της Μπεκατώρου στον οποίο εκμυστηρεύτηκε τον βιασμό της), αλλά και το οικογενειακό της περιβάλλον, επαναλαμβάνοντας πως η Μπεκατώρου μιλάει τώρα που δεν έχει ανάγκη τον Αδαμόπουλο, και όχι τότε, που τον φοβόταν.

Exit mobile version