Δ. Μητσοτάκης: «Στο πειθαρχικό μουσική παραγωγός της ΕΡΤ που θεωρήθηκε υπαίτια για “διαρροή” άνωθεν εντολής»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δ. Μητσοτάκης: «Στο πειθαρχικό μουσική παραγωγός της ΕΡΤ που θεωρήθηκε υπαίτια για “διαρροή” άνωθεν εντολής»

SHARE THIS

«Η κυρία Πανανίδου, θεωρήθηκε υπαίτια για το ότι η πληροφορία για άνωθεν εντολή να μην γίνει η συνέντευξη έφτασε στα αυτιά μου και ως εκ τούτου θα πρέπει να περάσει πειθαρχικό...»

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η καταγγελία του τραγουδοποιού, Δημήτρη Μητσοτάκη για λογοκρισία από το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, απάντηση έσπευσε να δώσει το Πρώτο Πρόγραμμα της δημόσιας Ραδιοφωνίας υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον καλλιτέχνη και ότι «δεν τίθεται λοιπόν κανένα ζήτημα αποκλεισμού του».

Λίγες ώρες μετά όμως, ο ίδιος μουσικός με ανάρτησή του στο Facebook αποκαλύπτει πως παραγωγός, θα περάσει πειθαρχικό καθώς θεωρήθηκε υπαίτια για «διαρροή» άνωθεν εντολής.

Πιο συγκεκριμένα όπως τονίζει ο μουσικός, η Ήρα Πανανίδου «θεωρήθηκε υπαίτια για το ότι η πληροφορία για άνωθεν εντολή να μην γίνει η συνέντευξη έφτασε στα αυτιά μου και ως εκ τούτου θα πρέπει να περάσει πειθαρχικό».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι η κυρία Ήρα Πανανίδου, μουσικός παραγωγός στο Πρώτο Πρόγραμμα της EPT, με πολυετή πείρα από την δεκαετία του ’80, θα περάσει πειθαρχικό συμβούλιο μετά τον σάλο που ξέσπασε για την συνέντευξή μου που κόπηκε λόγω της δημόσιας κόντρας μου με τον υιό Μητσοτάκη. Η κυρία Πανανίδου, με την οποία σημειωτέον δεν γνωρίζομαι προσωπικά, θεωρήθηκε υπαίτια για το ότι η πληροφορία για άνωθεν εντολή να μην γίνει η συνέντευξη έφτασε στα αυτιά μου και ως εκ τούτου θα πρέπει να περάσει πειθαρχικό…

 

Exit mobile version