Δ. Χρυσικού: Από σήμερα θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά – H υπενθύμιση της ίδιας της ζωής
SCREENSHOT / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δ. Χρυσικού: Από σήμερα θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά – H υπενθύμιση της ίδιας της ζωής

SHARE THIS

«Από σήμερα λοιπόν στη σειρά θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά....Είναι η υπενθύμιση της ίδιας της ζωής, του χρόνου που πέρασε από τη νόσο».

Η Δώρα Χρυσικού που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, που δυστυχώς ακόμη θεωρείται ένα θέμα ταμπού, μοιράστηκε με ανάρτησή της στα social media ότι από σήμερα στην σειρά όπου πρωταγωνιστεί θα παίζει με τα φυσικά της μαλλιά.

Η γνωστή ηθοποιός που έπαιζε σε τηλεοπτική σειρά ενώ παράλληλα έκανε χημειοθεραπείες, είχε μιλήσει για το γεγονός ότι η εικόνα της είχε αλλάξει, δίνοντας δύναμη και κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους που βίωναν την ίδια επίπονη κατάσταση.

«Βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει, βλέπεις αυτό που είσαι στον καθρέφτη να αλλάζει. Αυτή τη στιγμή έχω έρθει εδώ με το μαντήλι μου διότι το φάρμακο αυτό προκαλεί πτώση των μαλλιών. Έχω χάσει τις βλεφαρίδες μου, αναγκάστηκα να κάνω τατουάζ στο φρύδι και όλα αυτά μέσα σε κατάσταση γυρισμάτων που έπρεπε να έχω την εικόνα που είχα και πριν» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Σήμερα, η ίδια μοιράστηκε ότι πλέον θα παίζει στην σειρά με τα φυσικά της μαλλιά, μια αλλαγή, που όπως τονίζει για εκείνην «είναι η υπενθύμιση της ίδιας της ζωής».

Τι έγραψε στην ανάρτησή της

«Από σήμερα λοιπόν στη σειρά θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά. Για μένα αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί πολλά περισσότερα από μια αλλαγή στην εμφάνιση. Είναι η υπενθύμιση της ίδιας της ζωής, του χρόνου που πέρασε από τη νόσο, κάθε χιλιοστό αυτού του νέου μαλλιού είναι δευτερόλεπτα από τη νέα ζωή που κέρδισα. Είναι ευγνώμων που είμαι γερή και που μπορώ να δουλεύω σε κάτι που αγαπώ. Ευγνώμων και για τους συνεργάτες μου, που τόσο πολύ μου στάθηκαν.

Με αγάπη και κατανόηση. Συνεχίζουμε…».

Δείτε εδώ την ανάρτηση της ηθοποιού.

Exit mobile version