Δακρύβρεχτο ρεπορτάζ για «συγκινητική παράσταση του Λιγνάδη στις φυλακές» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δακρύβρεχτο ρεπορτάζ για «συγκινητική παράσταση του Λιγνάδη στις φυλακές» (Video)

SHARE THIS

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το δακρύβρεχτο ρεπορτάζ του STAR για τη... «συγκινητική παράσταση του Δ. Λιγνάδη στις φυλακές»

«Συγκινητική» χαρακτήρισε σήμερα η εκπομπή που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη την θεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε και έπαιξε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές Τρίπολης.

Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να μεταδώσει την είδηση η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», προκάλεσε αντιδράσεις στα social media με πολλούς να θεωρούν το ρεπορτάζ ως επιχείρηση ξεπλύματος των φρικτών κατηγοριών σε βάρος του.

Όπως ενημέρωσε τους τηλεθεατές η εκπομπή, επρόκειτο για το πρωτότυπο έργο «Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς» που ανέβασε η θεατρική ομάδα των κρατουμένων, στο πλαίσιο δραστηριοτήτων δημιουργικής απασχόλησής τους υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της εκπομπής, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν συμμετείχε στην παράσταση ενώ ο Λιγνάδης είχε τον ρόλο του Κολοκοτρώνη.

Μάλιστα, η εκπομπή ανέφερε ότι η παράσταση έγινε και την επόμενη ημέρα, Σάββατο (25/09).
Ο Χρήστος Λαμπρόπουλος, αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, παρακολούθησε την παράσταση στο πλαίσιο των εορτασμών της Τρίπολης για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση και όπως ανέφερε, έγινε στο προαύλιο των φυλακών και τη χαρακτήρισε «συγκινητική».

Η εκπομπή ανέφερε ότι μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν 38χρονος που είχε απασχολήσει την επικαιρότητα για υπόθεση βιασμού ανήλικης.

Ο κ. Λαμπρόπουλος κατέληξε λέγοντας ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης παρακολούθησε την παράσταση ενώ δεν συμμετείχε.

Οι σφοδρές αντιδράσεις στα social media

Exit mobile version