ΔΑΠ Νομικής κατά Υπ. Παιδείας: «Υποστήκαμε την μεγαλύτερη πτώση σε ποσοστά στην ιστορία μας»
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΠ Νομικής κατά Υπ. Παιδείας: «Υποστήκαμε την μεγαλύτερη πτώση σε ποσοστά στην ιστορία μας»

SHARE THIS

«Υποστήκαμε στις τελευταίες φοιτητικές εκλογές τη μεγαλύτερη πτώση σε ποσοστά στην ιστορία μας πανελλαδικά» τονίζει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Νομικής.

Πύρινη ανακοίνωση κατά του Υπουργείου Παιδείας για την ρύθμιση που προωθεί για τις φοιτητικές εκλογές, εξέδωσε η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Νομικής Αθηνών που καταγγέλλει τη «θεσμοθέτηση φοιτητικών εκλογών με ενιαίο ψηφοδέλτιο» ως ένα μέτρο «βαθιά αναχρονιστικό».

«Η κάποτε δυναμικότερη πολιτική νεολαία είναι πλέον ανύπαρκτη, διαλυμένη από την προηγούμενη ηγεσία της στα εξ ων συνετέθη. Υποστήκαμε στις τελευταίες φοιτητικές εκλογές τη μεγαλύτερη πτώση σε ποσοστά στην ιστορία μας πανελλαδικά και δεν εκφέρουμε τον παραμικρό πολιτικό λόγο για το οτιδήποτε».

Η φοιτητικής παράταξη του κυβερνώντος κόμματος με σκληρή γλώσσα, καταφέρεται εναντίον της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας δηλώνοντας «σε όσους είναι ακόμη δαπίτες και δεν πουλήθηκαν για μία θέση στο Υπουργείο ότι θα εναντιωθούν στο ενιαίο ψηφοδέλτιο και στην ουσιαστική κατάργηση της ΔΑΠ και ότι θα κάνουν τα πάντα για να σταθεί ξανά στα πόδια της η σπουδαία τους Οργάνωση».

Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ στην οργισμένη ανακοίνωσή της, παράλληλα μιλά για «τροχονόμους συμφερόντων» και «θλιβερά φερέφωνα», τονίζοντας: «Μόνοι μας και όλοι τους. Εμείς με τη ΔΑΠ, αυτοί με την “εξουσία”. Εμείς με τους φοιτητές, αυτοί με τα συμφέροντα. Εμείς στα αμφιθέατρα, αυτοί στα υπουργεία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Exit mobile version