Δεν υπάρχει ακρίβεια, τεμπέληδες υπάρχουν που δεν δουλεύουν 16 ώρες την ημέρα
EUROKINISSI ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν υπάρχει ακρίβεια, τεμπέληδες υπάρχουν που δεν δουλεύουν 16 ώρες την ημέρα

SHARE THIS

Κάνε δυο δουλειές την ημέρα και θα δεις ότι δεν υπάρχει γύρω σου ακρίβεια, τεμπέληδες υπάρχουν που έχουν την απαίτηση να ζουν με ένα 8ωρο δουλειάς την ημέρα

Γράφει ο Πέτρος Κατσάκος

 

Λύσεις υπάρχουν. Αρκεί να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και να μην κολλάμε σε ιδεοληψίες του παρελθόντος. Λύσεις υπάρχουν όπως υπάρχουν και υπουργοί για να δίνουν λύσεις στα προβλήματά μας.

Όπως καλή ώρα ο υπουργός Εργασίας που με μια και μόνο πρόταση κατάφερε να δώσει λύσει σε μια σειρά προβλημάτων που ταλαιπωρούν σήμερα τον μέσο πολίτη. Τι μας είπε λοιπόν ο υπουργός μας; Μας είπε πως αν δε θες να είσαι με άδειες τσέπες από τις 15 του μήνα, αν δε θες να βγαίνεις από το σούπερ μαρκετ με άδεια χέρια, αν θες να πας διακοπές, το καλοκαίρι και αν θες να ανάβεις και μια ώρα καλοριφέρ το χειμώνα η λύση είναι απλή.

Τόσο απλή που την ακούς και λες “καλά πως δεν τος σκέφτηκα τόσο καιρό που κάθομαι άπραγος την μισή μέρα και με βασανίζει η ανέχεια”. Βρες δεύτερη δουλειά σε άλλο αφεντικό. Τι πιο απλό; Δούλεψε ασταμάτητα ημέρα και ό,τι ονειρεύτηκες θα γίνει πραγματικότητα. Τι πιο λογικό; Κάνε δυο δουλειές την ημέρα και θα δεις ότι δεν υπάρχει γύρω σου ακρίβεια, τεμπέληδες υπάρχουν που έχουν την απαίτηση να ζουν με ένα 8ωρο δουλειάς την ημέρα.

Τόσο απλό και ξεκάθαρο όσο και εκείνη η επιγραφή που έλεγε πως “η εργασία απελευθερώνει”.

Exit mobile version