«Δεν υπάρχει επώνυμος σε αναμονή για ΜΕΘ, είναι όλοι λαός» – Νέες καταγγελίες για VIP κλίνες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν υπάρχει επώνυμος σε αναμονή για ΜΕΘ, είναι όλοι λαός» – Νέες καταγγελίες για VIP κλίνες

SHARE THIS

«Δεν υπάρχει επώνυμος σε αναμονή για ΜΕΘ, είναι όλοι λαός» καταγγέλλει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Κενές «VIP κλίνες στις ΜΕΘ» κατήγγειλε εκ νέου σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας για 47 κενές σε όλη την Επικράτεια και 12 κενές σήμερα το πρωί στην Αττική.

Οι νέες καταγγελίες από τον Μιχάλη Γιαννάκο έρχονται έπειτα από τις αποκαλύψεις ότι παρέκαμψαν διασωληνωμένους εμβολιασμένους εκτός ΜΕΘ για να δώσουν την κλίνη στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Κοσμά.

«Όσοι είναι σε αναμονή δεν είναι κανείς επώνυμοςς» τόνισε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

Οι δηλώσεις στον ΣΚΑΪ ακολούθησαν τις αποκαλύψεις που έκανε χθες στο Kontra.

Όπως είπε πρώτα χθες ο κ. Γιαννάκος:

«Ο 58χρονος από το Αγρίνιο μετά τη δημοσιοποίηση του ζητήματος βρέθηκε ΜΕΘ. Αν δεν είχε αναδειχθεί το ζήτημα μπορεί να είχε πεθάνει. Οι δημόσιες κλίνες είναι 950. Οι 647 είναι για κορονοϊό και μέσα είναι 600. Άρα 47 είναι κενές. Γιατί είναι κενές αφού υπάρχουν διασωληνωμένοι εκτός; Τις κρατάνε για ειδικές περιπτώσεις. Μητροπολίτες, πολιτικοί και λοιπά.»

Λίγο αργότερα, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ο διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής του «Ευαγγελισμού», Γιώργος Μπουλμπασάκος. Ο ίδιος σημείωσε πως «τα ερωτήματα τίθενται για τον Μητροπολίτη» και υπογράμμισε ότι ο τρόπος διαχείρισης ήταν «τουλάχιστον απαράδεκτος, δεν μπορεί να παραβιάζεται η σειρά».

«Πολύ ατυχής ο χειρισμός και ευλόγως δημιούργησε αυτά τα ερωτήματα και το υπουργείο Υγείας πρέπει να απαντήσει» σημείωσε και επισήμανε ότι στον «Ευαγγελισμό» δεν υπάρχει κενή κλίνη.

«Το συμβάν δημιούργησε θέματα που πρέπει να απαντηθούν» κατέληξε.

Exit mobile version