«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος» δηλώνει προκλητικά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος» δηλώνει προκλητικά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

SHARE THIS

«Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει ποτέ μου βίντεο, τα είχα αυτά τα βίντεο στο παρελθόν, αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου»

Προκλητικός εμφανίστηκε στις Αρχές ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σε βάρος του οποίου έχει κατατεθεί και νέα μήνυση από γυναίκα για δημοσιοποίηση ευαίσθητου περιεχομένου στο διαδίκτυο, χωρίς συγκατάθεση.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος  αναμένεται σήμερα να μείνει στο κρατητήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και το πρωί της Πέμπτης 23 Δεκεμβρίου να μεταφερθεί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στον εισαγγελέα. Ο τελευταίος θα του ασκήσει ποινική δίωξη και θα του απαγγείλει κατηγορίες.

Σύμφωνα με τον Alpha, τα πρώτα λόγια του Στάθη Παναγιωτόπουλου στους αστυνομικούς ήταν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει ποτέ μου βίντεο, τα είχα αυτά τα βίντεο στο παρελθόν, αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου».

Την ίδια στιγμή με δήλωσή μέσω του δικηγόρου του, αναφέρει ότι είναι «συντετριμμένος και μετανιωμένος για την κατακριτέα συμπεριφορά του»

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής του, Γεώργιο Δακουρά, «ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις».

Πρόσθεσε δε ότι οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του», κατέληξε.

Στο μεταξύ, έγιναν έρευνες στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο. Στο επίκεντρο των ερευνών, τις οποίες διεξάγει κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, παρουσία Πταισματοδίκη- βρέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, όπως υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.

Exit mobile version