Διαδρομή ενάντια στη λήθη για τον Βασίλη, έφτιαξε ο πατέρας του Γιάννης Μάγγος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαδρομή ενάντια στη λήθη για τον Βασίλη, έφτιαξε ο πατέρας του Γιάννης Μάγγος

SHARE THIS

O θάνατος του 26χρονου Βασίλη Μάγγου στο σπίτι του στον Βόλο, ήρθε έναν μήνα μετά από τις καταγγελίες του ίδιου πως είχε πέσει θύμα αστυνομικής βίας

Ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου, ο οποίος έπεσε θύμα αστυνομικής βίας στον Βόλο και έναν μήνα μετά απεβίωσε, έφτιαξε μια πεζοπορική διαδρομή για να τιμήσει τον γιό του, αλλά και να κρατήσει την μνήμη ζωντανή γύρω από την ιστορία του.

O θάνατος του 26χρονου Βασίλη Μάγγου στο σπίτι του στον Βόλο, ήρθε έναν μήνα μετά από τις καταγγελίες του ίδιου πως είχε πέσει θύμα αστυνομικής βίας, με κακώσεις σε ζωτικά του όργανα. Βίντεο από το περιστατικό είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Μια διμοιρία ΟΠΚΕ και μια ΜΑΤ, στοχευμένα και συγκεκριμένα για μένα, μιας και με γνωρίζουν, ήρθαν τρέχοντας κατά πάνω μου και ξεκίνησαν να με βαράνε αναίτια, δολοφονικά, απάνθρωπα κι αλύπητα. Με χτυπούσαν μέχρι που δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, γιατί είχα χτυπηθεί άσχημα στα πλευρά.», είχε γράψει ο Βασίλης στο Facebook.

«Όταν (σ.σ. μέσα στο Α.Τ.) ζήτησα λίγο νερό, στην αρχή δεν μου δίνανε κι έπειτα με βάλανε να πιω από έναν καταψύκτη που έτρεχε σταγόνα-σταγονα το νερό και μάλιστα από κάτω προς τα πάνω. Εγώ εντωμεταξύ να ‘μαι σακάτης, κατάκοιτος και να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Και αφού διασκέδασαν όλοι μαζί πάνω μου, με ρίξανε στο κρατητήριο. Τελικά με βγάλανε, αφού τους άκουσα να λένε πως αν με κρατούσαν θα έπρεπε να με παν και νοσοκομείο».

Exit mobile version