Διανομέας καταγγέλλει την καταχρηστική απόλυσή του, επειδή αρνήθηκε να δουλέψει στον χιονιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διανομέας καταγγέλλει την καταχρηστική απόλυσή του, επειδή αρνήθηκε να δουλέψει στον χιονιά

SHARE THIS

«Αναδεικνύεται ξανά η ανάγκη να καταργηθεί ο νόμος Χατζηδάκη που θεωρεί εργαζόμενους και εργοδότες ως ισοδύναμα μέρη», αναφέρει το Δίκτυο Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού.

Μία ακόμη υπόθεση εργοδοτικής αυθαιρεσίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την καταγγελία, που δημοσιεύθηκε από το Δίκτυο Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού πρόκειται για άλλο ένα περιστατικό καταχρηστικής απόλυσης εργαζομένου.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για διανομέα, που αρνήθηκε να δουλέψει τις ημέρες της κακοκαιρίας και απολύθηκε λίγες ημέρες μετά από υποκατάστημα της Goodys.

Σε ανάρτηση που έκανε το Δίκτυο στο Facebook, περιλαμβάνεται η καταγγελία του εργαζόμενου, που αναφέρει συγκεκριμένα ότι η απόλυσή του έγινε χωρίς λόγο, ενώ τονίζει ότι από το υποκατάστημα αρνούνται μάλιστα να του πληρώσουν μεροκάματα και επιδόματα που του αναλογούν.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Άλλο ένα περιστατικό καταχρηστικής απόλυσης εργαζομένου από υποκατάστημα της Goodys, ο οποίος αρνήθηκε να δουλέψει τις ημέρες της κακοκαιρίας.
Δυστυχώς το εργασιακό τοπίο που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση της ΝΔ, μετατρέπει τη ζωή των εργαζομένων σε κόλαση. Αδήλωτοι, υποαμοιβόμενοι ή και απλήρωτοι, οι εργαζόμενοι καλούνται να εργαστούν κάνοντας έκπτωση στα δικαιώματά τους.
Αναδεικνύεται ξανά η ανάγκη να καταργηθεί ο νόμος Χατζηδάκη που θεωρεί εργαζόμενους και εργοδότες ως ισοδύναμα μέρη.
Καλούμε την εταιρεία, που έχει δει τα κέρδη της να αυξάνονται, να επαναπροσλάβει τους δύο εργαζόμενους.
Ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ δεν μπορούμε να αφήσουμε την αδικία να γίνει κανονικότητα για τον κόσμο της εργασίας.
Exit mobile version