«Διαβόητος κακοποιός ο Βασίλειος» – Συγκλονίζει ο Γ. Μάγγος με τη «Μασκαράτα» (Video)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ / FACEBOOK
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Διαβόητος κακοποιός ο Βασίλειος» – Συγκλονίζει ο Γ. Μάγγος με τη «Μασκαράτα» (Video)

SHARE THIS

«Ο δρόμος ήτανε κλειστός και τα σκυλιά λυμένα», σχολιάζει με νόημα στο βίντεο με τον τίτλο «Μασκαράτα», ο πατέρας του Βασίλειου Μάγγου.

Δύο χρόνια πριν η ΕΛΑΣ ξυλοκόπησε βίαια τον ακτιβιστή Βασίλειο Μάγγο, ενώ διαδήλωνε έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, απαιτώντας την απελευθέρωση δύο ατόμων που προσήχθησαν μετά το συλλαλητήριο που είχε προηγηθεί μία ημέρα πριν, κατά της καύσης σκουπιδιών από τσιμεντοβιομηχανία και της δημιουργίας εργοστασίου στην περιοχή. Ήταν βαριά τραυματισμένος στα πλευρά και σε ζωτικά του όργανα. Έφυγε από τη ζωή ένα μήνα αργότερα. Ήταν μόλις 26 ετών.

Σήμερα, ημέρα μνήμης του άγριου βασανισμού του Βασίλειου, ο πατέρας του Γιάννης Μάγγος, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τον τίτλο «Μασκαράτα», το οποίο στο Youtube συνοδεύει με τη φράση γεμάτη νόημα: «Ο δρόμος ήτανε κλειστός και τα σκυλιά λυμένα».

Σε μια προσπάθεια διακωμώδησης της όλης υπόθεσης, που έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, αφού δύο χρόνια η οικογένεια ζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη για τον γιο της, ο Γιάννης Μάγγος, παρουσίασε το βίντεο «Μασκαράτα», στο οποίο εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούν ορισμένοι να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.

Τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της Μασκαράτας:

«Μπροστά στο δικαστικό Μέγαρο Βόλου, ο διαβόητος κακοποιός Βασίλειος Μάγγος, εμφανίστηκε βαρύτατα οπλισμένος, οδηγώντας το μικρού κυβισμού, δίκυκλό του. Όργανα της τάξης που παρευρίσκοντο έξω από τα δικαστήρια τον πλησίασαν και του ζήτησαν ευγενικά να απομακρυνθεί από τον χώρο, τον οποίο περιφρουρούσαν λόγω της εξελισσόμενης δίκης ατόμων που την προηγούμενη μέρα συμμετείχαν σε πορεία διαμαρτυρίας για τη μόλυνση του περιβάλλοντος της πόλης του βόλου.

Ξαφνικά, από το πουθενά, όπως φαίνεται και σε σχετικό βίντεο, κάποιοι οργισμένοι πολίτες μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς απώθησαν τα διορισμένα από την πολιτεία όργανα της τάξης και επιτέθηκαν στον 26χρονο κακοποιό, τον λιντσάρισαν και του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα.

Λίγες ώρες αργότερα ο Βασίλειος Μάγγος εντοπίστηκε από περαστικούς σωριασμένος, έξω από την Ασφάλεια Μαγνησίας, γεγονός που εγείρει υποψίες ότι οι μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς πολίτες, θέλησαν να ενοχοποιήσουν του τηρητές της τάξης. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κατάγματα σε 7 πλευρά, ρήξη ήπατος και χοληδόχου κύστης. Ακόμη και σήμερα ψάχνουν τους θερμοκέφαλους αυτούς πολίτες που μεταμφιέστηκαν σε αστυνομικούς. Πιστεύουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στη Δικαιοσύνη».

 

Exit mobile version