Διέγραψαν τον Μπογδάνο και οι Τζήμερος- Κρανιδιώτης λόγω… αλαζονείας & αμετροέπειας
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διέγραψαν τον Μπογδάνο και οι Τζήμερος- Κρανιδιώτης λόγω… αλαζονείας & αμετροέπειας

SHARE THIS

Λίγες μόλις ώρες αφότου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε το χρίσμα του Αντιπροέδρου της Εθνικής Δημιουργίας στην Α. Λατινοπούλου, τον διέγραψαν από το κόμμα!

Από διαγραφή σε διαγραφή κινείται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος καθώς μετά την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας τον δρόμο της εξόδου του δείχνει με συνοπτικές διαδικασίες και η Εθνική Δημιουργία.

Ειδικότερα, λίγες μόλις ώρες αφότου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε το χρίσμα του Αντιπροέδρου της Εθνικής Δημιουργίας στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης τον διέγραψαν από το κόμμα!

Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση του Θ. Τζήμερου και του Φ. Κρανιδιώτη, η διαγραφή του Κ. Μπογδάνου οφείλεται στην «προσωπική στρατηγική του, την αμετροεπή και αντιδεολογική συμπεριφοράς του, την απαξίωση των αρχών μας, την υιοθέτηση, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και τον αλαζονικό του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της διαγραφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης»

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Μπογδάνος τον Οκτώβρη τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Exit mobile version