Δίκη για δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στις 6 Ιουλίου η απόφαση του δικαστηρίου
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη για δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στις 6 Ιουλίου η απόφαση του δικαστηρίου

SHARE THIS

Ξεκίνησε η διάσκεψη του δικαστηρίου, η σύνθεση του οποίου αποτελείται από τρεις τακτικούς δικαστές και τέσσερις ένορκους

Την Πέμπτη, 6 Ιουλίου, θα εκδοθεί η απόφαση στη δίκη για τη δολοφονία του ‘Αλκη Καμπανού, όπως γνωστοποίησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου δικάζεται εδώ και πέντε μήνες η πολύκροτη υπόθεση. Ολοκληρώθηκαν οι τοποθετήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης, με τον συνήγορο του 12ου κατηγορούμενου και ξεκινά η διάσκεψη του δικαστηρίου, η σύνθεση του οποίου αποτελείται από τρεις τακτικούς δικαστές και τέσσερις ένορκους.

Με την ολοκλήρωση των αγορεύσεων, η πρόεδρος του Κακουργιοδικείου απηύθυνε ερώτηση προς τους κατηγορούμενους εάν θέλουν να κάνουν κάποια τελευταία τοποθέτηση, πριν αποσυρθεί το δικαστήριο. Ένας- ένας οι κατηγορούμενοι πήραν το λόγο και ζήτησαν για μία ακόμη φορά συγγνώμη από την οικογένεια του Αλκη και την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε τον Ιανουάριο και χρειάστηκαν 47 συνεδριάσεις του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, με δεκάδες μάρτυρες, μεταξύ των οποίων οι δύο φίλοι του Άλκη, που δέχτηκαν επίσης επίθεση, οι γονείς του 19χρονου φοιτητή, ιατροδικαστές, αστυνομικοί, πραγματογνώμονες.

Exit mobile version