Δίκη Λιγνάδη: Ο Κούγιας στοχοποιεί την δημοσιογράφο Ναταλί Χατζηαντωνίου για την αποκάλυψή της!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη Λιγνάδη: Ο Κούγιας στοχοποιεί την δημοσιογράφο Ναταλί Χατζηαντωνίου για την αποκάλυψή της!

SHARE THIS

Ο κ. Κούγιας στοχοποίησε την δημοσιογράφο Ναταλί Χατζηαντωνίου, αναφέροντάς την ονομαστικά στους... σκευωρό.

Ένταση σημειώθηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας και στην πολύκροτη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμούς ανήλικων και νεαρών ανδρών, κατά τον σχολιασμό της κατάθεσης του πρώτου μάρτυρα, του 27χρονου σήμερα Αλί.

Όπως μεταδίδει η Εφημερίδα των Συντακτών, ο συνήγορος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Αλέξης Κούγιας, διαπληκτίστηκε με τον εκ των συνηγόρων των θυμάτων, Γιάννη Βλάχο, με αποτέλεσμα η έδρα να προχωρήσει σε συστάσεις και σε ολιγόλεπτη διακοπή της διαδικασίας.

Ο κ. Κούγιας παρεκτράπηκε ξανά και συμπεριέλαβε αυτή τη φορά στη χωρία των δημοσιογράφο, που έχει στοχοποιήσει για διάφορες υποθέσεις, την δημοσιογράφο της «Εφ.Συν.», Ναταλί Χατζηαντωνίου, αναφέροντάς την ονομαστικά στους… σκευωρούς.

Στον «κύκλο» αυτών των ανθρώπων, που σύμφωνα σύμφωνα πάντα με τον κ. Κούγια ο κ. Λιγνάδης υποπτεύεται ότι κατασκεύασαν την υπόθεση, ο πρώτος κατονόμασε τους δικηγόρους των θυμάτων Μαρία Κουρτέση και Γιάννη Βλάχο, αλλά και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Η δημοσιογράφος της «Εφ.Συν.», η οποία είχε δημοσιεύσει στο 2020mag όπου εργαζόταν εκείνη την περίοδο τη συγκλονιστική συνέντευξη του Νίκου Σ., που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, αναμένεται ως απάντηση να κινηθεί άμεσα νομικά.

Νωρίτερα, ο κ. Κούγιας ζήτησε μάλιστα από το δικαστήριο να μην έχουν δικαίωμα σχολιασμού των καταθέσεων των θυμάτων οι δικηγόροι τους αν δεν στρέφονται εναντίον του περιεχομένου τους. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «αν θέλει ο κ. Βλάχος να σχολιάσει ότι ο εντολέας του είναι αναξιόπιστος, πολύ ευχαρίστως».

«Θα εξετάσω ενάντια στην αξιοπιστία του, αφού θέλουμε αυτή τη στρεψόδικη αντίληψη, και μέσα από αυτό θα αποδείξω την αξιοπιστία του» απάντησε χαρακτηριστικά ο κ. Βλάχος.

Αίτημα για την επισκόπηση υλικού από ακίνητο του Δημ. Λιγνάδη

Σημειώνεται πως ο κ. Βλάχος κατέθεσε αίτημα για την επισκόπηση υλικού που έχει κατασχεθεί από ακίνητο του αδελφού του Δημήτρη Λιγνάδη, μαζί με άλλα αντικείμενα, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ηλεκτρονικά αρχεία, φωτογραφίες και αρχεία ανταλλαγής μηνυμάτων, καθώς και ένα παλιό τηλέφωνο.

Ο δικηγόρος τόνισε την ανάγκη «οι ένορκοι να δουν τα ανήλικα αγκαλιά με τον κατηγορούμενο σε πορνογραφικές στάσεις».

Έξω από το δικαστήριο πραγματοποιείται συγκέντρωση με τους διαμαρτυρόμενους να έχουν σηκώσει πανό, που γράφει χαρακτηριστικά το εξής: «Λιγνάδης, ΑΣΟΕΕ, Θεσσαλονίκη – η κυβέρνηση ξέρει να συγκαλύπτει».

 

Exit mobile version