Δικηγόροι κατά Τσακλόγλου: «Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει τον αλαζών διανομέα αθλιοτήτων»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικηγόροι κατά Τσακλόγλου: «Ο Μητσοτάκης να αποπέμψει τον αλαζών διανομέα αθλιοτήτων»

SHARE THIS

«Ο αλαζών, καιροσκόπος και διανομέας αθλιοτήτων της εξουσίας υφυπουργός, με τη συμπεριφορά του αυτή προσβάλλει ευθέως το Κράτος Δικαίου»,

Ανακοίνωση με αιχμές κατά του Παναγιώτη Τσακλόγλου έβγαλε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, μετά τις κυνικές δηλώσεις του υφυπουργού.

Ειδικότερα, με αφορμή τις δηλώσεις του Π. Τσακλόγλου για τους δικηγόρους και τους ντελιβεράδες που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, οι δικηγόροι σε ανακοίνωση τους καταδίκασαν «τις απαράδεκτες δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας, με τις οποίες επιχείρησε να προσβάλει και απαξιώσει το δικηγορικό σώμα», ενώ ζητούν μέχρι και την αποπομπή του από τον πρωθυπουργό.

«Ο αλαζών, καιροσκόπος και διανομέας αθλιοτήτων της εξουσίας υφυπουργός, με τη συμπεριφορά του αυτή προσβάλλει ευθέως το Κράτος Δικαίου», σημειώνουν μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση 

«Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε σήμερα 25.11.2023 στην Αθήνα, καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις απαράδεκτες δηλώσεις του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με τις οποίες επιχείρησε να προσβάλει και απαξιώσει το δικηγορικό σώμα.

Ο αλαζών, καιροσκόπος και διανομέας αθλιοτήτων της εξουσίας υφυπουργός, με τη συμπεριφορά του αυτή προσβάλλει ευθέως το Κράτος Δικαίου, αναγκαίο και αναπόσπαστο τμήμα του οποίου αποτελούν οι δικηγόροι, ως συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης. Προσβάλλει και υποτιμά τη Δικαιοσύνη και τη διαδικασία απονομής της.

Προσβάλλει όλους τους νέους επιστήμονες που έχουν αφιερώσει χρόνο και έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά τους όνειρα. Ο Πρωθυπουργός οφείλει να τον αποπέμψει πάραυτα».

Exit mobile version