Δικηγόρος Καϊλή: “Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της”
EUROKINISSI ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικηγόρος Καϊλή: “Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της”

SHARE THIS

Η Εύα Καϊλή συναντήθηκε με τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο, και είχαν συζήτηση τεσσάρων ωρών σήμερα, Τετάρτη (21/12). Η συνάντηση έγινε στις φυλακές Χάρεν στις Βρυξέλλες ενόψει της απολογίας της, την επόμενη μέρα, στην οποία θα κριθεί αν θα παραμείνει προφυλακισμένη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης QatarGate ή θα αφεθεί ελεύθερη.

Ο κ. Δημητρακόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την συνάντησή τους είπε πως : “Είναι προβληματισμένη πάρα πολύ, αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφο της, τον εμπιστεύτηκε, τη διέψευσε και αυτή τη στιγμή είμαι υποχρεωμένος να μην κάνω καμία δήλωση σχετικά με την ουσία της υπόθεσης”

Και πρόσθεσε:  “Και ο κ. Ριζόπουλος που είναι πολύ έμπειρος Βέλγος δικηγόρος και έχει μία πολύ καλύτερη εικόνα από εμένα, είπε πως καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής, νομικά επιχειρήματα όμως για να αφεθεί ελεύθερη έχουμε πάρα πολλά”

Πιο συγκεκριμένα ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε: «Σίγουρα είναι μια μέρα που κρίνεται η προσωπική της ελευθερία. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο αγαθό μετά την υγεία και για κάποιους η ελευθερία είναι μεγαλύτερο αγαθό. Είναιπροβληματισμένη πάρα πολύ, αισθάνεται προδομένη από το σύντροφο της. Τον εμπιστεύτηκε , την διέψευσε και αυτή τη στιγμή είμαι υποχρεωμένος γιατί το έχω συμφωνήσει να μην αναφέρω κάτι για την ουσία της υπόθεσης. Αύριο δεν θα κριθεί αν είναι ένοχη ή αθώα, αλλά αν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη ή να κρατηθεί προσωρινά».

Τέλος συμπλήρωσε σχετικά με την ψυχολογία της Εύας Καϊλή:  «Ένας άνθρωπος που έχει χάσει την ελευθερία του είναι δυστυχής και όταν έχεις ένα παιδάκι 2 ετών που σε περιμένει, είναι δηλαδή ορφανό ουσιαστικά γιατί και ο πατέρας είναι στη φυλακή είσαι περισσότερο δυστυχισμένος. Η Καϊλή δεν είναι ύποπτη φυγής ούτε μπορεί να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία. Με καθαρά νομικά κριτήρια έχω αισιοδοξία».

Exit mobile version