Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Μου ήρθε η ΔΕΗ και λέω πώς θα την πλήρωνα σε άλλη περίπτωση;»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Μου ήρθε η ΔΕΗ και λέω πώς θα την πλήρωνα σε άλλη περίπτωση;»

SHARE THIS

«Μου ήρθε η ΔΕΗ Θεέ μου, όπως όλους μας, και λέω πως θα την πλήρωνα σε άλλη περίπτωση. Δηλαδή οικογένειες πως τα καταφέρνουν και προέρχομαι από μία τέτοια οικογένεια».

Στην ακρίβεια που μαστίζει την χώρα μας και περισσότερο τους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας, αναφέρθηκε ο πρωταγωνιστής των Μελισσών, Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων και για τον «φουσκωμένο» λογαριασμό της ΔΕΗ, με τον οποίο ήρθε κι εκείνος αντιμέτωπος.

Ο ίδιος αναρωτήθηκε «πώς θα πλήρωνε την ΔΕΗ σε άλλη περίπτωση. Δηλαδή οικογένειες πως τα καταφέρνουν και προέρχομαι από μία τέτοια οικογένεια».

«Μου ήρθε η ΔΕΗ Θεέ μου, όπως όλους μας, και λέω πως θα την πλήρωνα σε άλλη περίπτωση. Δηλαδή οικογένειες πως τα καταφέρνουν και προέρχομαι από μία τέτοια οικογένεια. Στενοχωριέμαι γιατί ο κόσμος έχει πολύ σοβαρά προβλήματα» σημείωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Η σκηνή με τα τυφλά παιδιά

«Η δυσκολότερη σκηνή ήταν αυτή που γύρισα ως Λάμπρος με τυφλά παιδιά. Ήρθε αναπάντεχα και με ξάφνιασε. Τα γυρίσματα έγιναν στην Καλλιθέα, στη σχολή τυφλών. Έπεφτε το φως στα μάτια των παιδιών και τα ενοχλούσε, δάκρυζαν. Προσπαθούσα να μπω μπροστά για να τους κάνω σκιά την ώρα της λήψης. Με ρωτούσαν αν είμαι ψηλός ή μελαχρινός. Λύγισα. Αυτά τα αγγελούδια δεν έχουν αίσθηση του κόσμου που έχουμε εμείς. Άρχιζαν να με ψηλαφίζουν για να καταλάβουν πως είμαι και συγκινήθηκα. Μου ανακάτευαν τα μαλλιά, γελούσαν. Με τα παιδιά τρελαίνομαι, πήγα να βάλω τα κλάματα. Αυτά τα παιδιά, έχουν τεράστια δύναμη, αντιμετωπίζουν τη ζωή σα να μην συμβαίνει τίποτα. Θέλουν να ζούνε».

Exit mobile version