Δυναμική διαδήλωση για απονομή δικαιοσύνης για τον Βασίλη Μάγγο
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ / FACEBOOK
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυναμική διαδήλωση για απονομή δικαιοσύνης για τον Βασίλη Μάγγο

SHARE THIS

Μεγάλη συγκέντρωση για να μην υπάρξει συγκάλυψη για τη δίκη των κατηγορουμένων της υπόθεσης του Βασίλη Μάγγου

«Ποτέ μην ξεχαστεί τι κάναν στον Βασίλη – Ένοχοι κράτος και Lafarge», «Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς Δικαιοσύνη, ποτέ μην ξεχαστεί τι κάναν στον Βασίλη», ήταν μερικά από τα συνθήματα στην δυναμική διαδήλωση σήμερα, 15/10/22 , ενάντια στην απόπειρα συγκάλυψης της υπόθεσης του Βασίλη Μάγγου.

Δύο και πλέον χρόνια μετά τον θάνατο του ύστερα από απρόκλητη αστυνομική επίθεση που του άφησε βαρύτατες κακώσεις άνθρωποι από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη, από τη Λαμία και τη Λάρισα διαδήλωσαν το μεσημέρι στο Βόλο.

Ο πατέρας του Βασίλη Μάγγου, αλλά και οι διαδηλωτές έκαναν λόγο για συγκάλυψη της υπόθεσης θανάτου του, καταγγέλλοντας ότι “δύο εισαγγελείς υποβίβασαν την υπόθεση, στέλνοντας στα μαλακά, τρεις μόνο αστυνομικούς και όχι όλους”.

Ο ίδιος χαρακτήρισε στην ΕΡΤ απαράδεκτο το γεγονός ότι η μήνυση που υπέβαλε με την σύζυγό του, δεν θα φτάσει ποτέ, να εκδικασθεί. “Δυστυχώς, οι δύο εισαγγελείς που απέρριψαν τις ενστάσεις μας, μετατρέπουν εμάς τους γονείς, από κατήγορους σε απλούς μάρτυρες μιας δίκης παρωδία, στην οποία το ίδιο το κράτος δικάζει τον εαυτό του. Εγώ το θεωρώ ιεροσυλία” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version