Δύο εργατικά δυστυχήματα σε Μεσσηνία και Ηράκλειο σε μερικές μόλις ώρες
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο εργατικά δυστυχήματα σε Μεσσηνία και Ηράκλειο σε μερικές μόλις ώρες

SHARE THIS

Δεν έχουν σταματημό τα εργατικά ατυχήματα και δυστυχήματα στη χώρα, με εργάτες να τραυματίζονται και να χάνουν τη ζωή τους καθημερινά.

Μεγαλώνει η τραγική λίστα με τους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους στη μάχη για το μεροκάματο, με δύο εργατικά δυστυχήματα να καταγράφονται στη χώρα σε μερικές μόλις ώρες.

Αρχικά, εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στη Μεσσηνία, όταν ένας άνδρας 61 ετών παρασύρθηκε εχθές το πρωί στην Ε.Ο. Σουληναρίου – Κορυφασίου.

Συγκεκριμένα ένα ΙΧ αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 61χρονο εργάτη που εκτελούσε εργασίες κατασκευής πεζοδρομίου.

Ο 61χρονος διακομίστηκε άμεσα σοβαρά τραυματισμένος, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όμως λίγη ώρα αργότερα κατέληξε από τα σοβαρά τραύματα που έφερε. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 65χρονος οδηγού ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Α. Τ. Πύλου.

Ακόμη ένα εργατικό δυστύχημα με θύμα έναν 45χρονο σημειώθηκε στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα συνέβησαν σήμερα λίγο πριν τις 12:00 στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου όταν ένας 45χρονος άνδρας ο οποίος εργαζόταν σε επιχείρηση χτυπήθηκε από μηχάνημα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο άτυχος άνδρας, περίπου 45 ετών χτυπήθηκε από κομμάτι σωλήνα που “εξερράγη”.  Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ αλλά οι διασώστες δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στον τόπο της τραγωδίας έσπευσε και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς.

 

Exit mobile version