Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Συνελήφθη στη Μεσσηνία ο Κορκονέας και επιστρέφει στη φυλακή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Συνελήφθη στη Μεσσηνία ο Κορκονέας και επιστρέφει στη φυλακή

SHARE THIS

Κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομική Διεύθυνσης Μεσσηνίας και αναμένεται να γίνει η μεταγωγή του στις φυλακές Δομοκού.

Το πρωί της Παρασκευής συνελήφθη σε περιοχή της Μάνης, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη στις 11:10 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, στην περιοχή της Στούπας, όπου και διέμενε μετά την αποφυλάκιση του, το 2019. Η σύλληψη έρχεται μετά από απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου να δεχτεί την αίτηση αναίρεσης χορήγησης του ελαφρυντικού του σύννομου βίου που του είχε αναγνωρίσει το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, τον Ιούλιο του 2019, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός φυλακής.

Να σημειωθεί ότι την αίτηση αναίρεσης είχε καταθέσει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας.

Οι πληροφορίες, που μετέδωσε η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι ο Κορκονέας δεν προέβαλλε αντίσταση την ώρα της σύλληψης του, ενώ φάνηκε να μη γνωρίζει ότι είχε ήδη εκδοθεί η απόφαση.

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομική Διεύθυνσης Μεσσηνίας και αναμένεται να γίνει η μεταγωγή του στις φυλακές Δομοκού.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη του Επαμεινώνδα Κορκονέα

Συνελήφθη, χθες (18.3.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε παραγγελία της Εισαγγελίας Εφετών Λαμίας, προκειμένου να συνεχισθεί η εκτέλεση πρωτόδικης απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Άμφισσας, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και φυλάκισης 15 μηνών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Exit mobile version