Γυναικοκτόνος στη Μακρινίτσα: Γιατί να ζητήσω συγγνώμη;
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτόνος στη Μακρινίτσα: Γιατί να ζητήσω συγγνώμη;

SHARE THIS

Όπως αποδεικνύεται πάντως, η υπόθεση αυτή αναδεικνύει όλο και πιο πολύ τη δεινή θέση, στην οποία θα βρεθούν οι διαζευγμένες μητέρες, με το νέο νομοσχέδιο

Αμετανόητος είναι ο 31χρονος Δ.Ρ. δράστης του διπλού φονικού στην Μακρινίτσα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thenewspaper, ενώ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη γιατί δεν είχε κάνει κάτι τόσο κακό.

Για αύριο Δευτέρα είναι προγραμματισμένος ο διορισμός πραγματογνώμονα, προκειμένου να αποφανθεί αν ο 31χρονος Δ.Ρ. δράστης του διπλού φονικού της Μακρινίτσας Πηλίου, που έστειλε με τις μαχαιριές του στον τάφο δύο αδέρφια, είχε συνείδηση των πράξεών του.

Όπως αποδεικνύεται πάντως, η υπόθεση αυτή αναδεικνύει όλο και πιο πολύ τη δεινή θέση, στην οποία θα βρεθούν οι διαζευγμένες μητέρες, με το νέο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια, καθώς δεν προβλέπεται κανένας περιορισμός σε γονέα που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.

«Η πεθερά μου φώναζε ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο. Μετά δε θυμάμαι τι έγινε» δήλωσε ο δράστης, ο οποίος απ’ ότι φαίνεται προχώρησε σε αυτή την πράξη γιατί φοβόταν ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί του: «φεύγοντας συνάντησα τον αδερφό της γυναίκας μου και τον έσπρωξα, αφού δε βρήκα το παιδί μου στο σπίτι».

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο φερόμενος ως δράστης συμπεριφερόταν βίαια στη σύζυγό του, αλλά και σε άλλα μέλη της οικογένειάς της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η 28χρονη είχε ζητήσει να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, ωστόσο, δεν είχαν ακόμη εκδικαστεί.

Exit mobile version