Δωρίδα: Εργαζόμενος του δήμου λιποθύμησε από τον καύσωνα ενώ εργαζόταν σε εξωτερικό χώρο
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ - ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρίδα: Εργαζόμενος του δήμου λιποθύμησε από τον καύσωνα ενώ εργαζόταν σε εξωτερικό χώρο

SHARE THIS

Υπενθυμίζεται ότι σε μία εβδομάδα, έχουν καταγραφεί ήδη δύο θάνατοι εργαζομένων, του 43χρονου διανομέα στην Εύβοια και του 49χρονου δημοτικού υπαλλήλου Δήμου Καλλιθέας

Σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕ – ΟΤΑ τις αισθήσεις του έχασε ένας δημοτικός υπάλληλος στην Δωρίδα, την Τετάρτη, καθώς εργαζόταν σε εξωτερικό χώρο, εν μέσω καύσωνα. Το περιστατικό κατήγγειλε πο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδος, τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι είχαν προειδοποίησει έγκαιρα με σχετικό έγγραφο τη δημοτική αρχή στις 11 Ιουλίου προκειμένου να προβεί στη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία των εργαζομένων. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ από την πλευρά της εγκαλεί τον δήμο Δωρίδας για εγκληματική αδιαφορία και ανευθυνότητα.

Υπενθυμίζεται ότι σε μία εβδομάδα, έχουν καταγραφεί ήδη δύο θάνατοι εργαζομένων, του 43χρονου διανομέα στην Εύβοια και του 49χρονου δημοτικού υπαλλήλου Δήμου Καλλιθέας, λόγω της ανάθεσης εργασίας σε εξωτερικό χώρο από τους εργοδότες τους παρά τις απαγορευτικά υψηλές θερμοκρασίες και τις συνεχείς προειδοποιήσεις.

Exit mobile version