Έδεσσα: Μαθητές άφησαν αναίσθητο έναν 16χρονο συμμαθητή τους
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδεσσα: Μαθητές άφησαν αναίσθητο έναν 16χρονο συμμαθητή τους

SHARE THIS

Πολύ ξύλο έπεσε μεταξύ μαθητών Λυκείου στην Έδεσσα σε κεντρικό καφέ-μπαρ της πόλης

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην Έδεσσα με έναν μαθητή να μένει αναίσθητος μετά από άγριο ξυλοδαρμό που έλαβε από συμμαθητές του.
Το περιστατικό βίας που ήρθε στο φως της δημοσιότητας έλαβε μέρος  σε κεντρικό καφέ μπαρ της Έδεσσας πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ανάμεσα σε μαθητές Λυκείου.

Σύμφωνα με το alfavita, θύμα ήταν ένας 16χρονος, τον οποίο άλλοι ανήλικοι συμμαθητές του έβγαλαν με τη βία έξω από το μαγαζί και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν ενώ το παιδί προσπαθούσε να αμυνθεί

Οταν ένας άλλος 16χρονος φίλος του πρώτου και συμμαθητής του προσπάθησε να τον βοηθήσει και να τον γλιτώσει από το ξύλο και τη βίαιη συμπεριφορά των θυτών τότε του επιτέθηκαν και εκείνου με κλοτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα.

Οι δράστες σταμάτησαν να χτυπούν τους δύο μαθητές όταν ο ένας εκ των δύο θυμάτων έχασε τις αισθήσεις του ενώ αλγεινή εντύπωση και ερωτήματα προκαλεί η αδράνεια των διερχόμενων οδηγών και περαστικών οι οποίοι δεν σταμάτησαν να βοηθήσουν και να αποτρέψουν τον άγριο ξυλοδαρμό των ανήλικων παιδιών.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Εδεσσας ενώ λίγο αργότερα συνελήφθησαν ένας εκ των φερόμενων δραστών και ο πατέρας του.

Από την προανάκριση τις κάμερες και τις καταθέσεις των θυμάτων προέκυψε ότι στο περιστατικό ενεπλάκησαν τουλάχιστον έξι ανήλικοι οι οποίοι συμμετείχαν στις βιαιοπραγίες ενώ αναμένεται η ταυτοποίησή τους.

Οι γονείς των θυμάτων έχουν καταθέσει μήνυση και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ο συνήγορος των θυμάτων αναφέρει ότι “τουλάχιστον 10 άτομα συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία, εκείνη τη στιγμή προσπάθησε να συνδράμει ένας από τους φίλους του και δυστυχώς είχε την ίδια κατάληξη”.

Exit mobile version