«Έφαγα τρεις αλυσιδιές στο κεφάλι κι έπεσα» -Σοκάρει μάρτυρας της φασιστικής επίθεσης (Videos)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έφαγα τρεις αλυσιδιές στο κεφάλι κι έπεσα» -Σοκάρει μάρτυρας της φασιστικής επίθεσης (Videos)

SHARE THIS

Σοκάρει η περιγραφή αυτοπτών μαρτύρων για την επίθεση ομάδας ακροδεξιών σε μέλη της ΚΝΕ στην πλατεία Ελευθερίας, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Σοκάρει ο μάρτυρας της φασιστικής επίθεσης από ακροδεξιούς στην Θεσσαλονίκη σε βάρος μελών της νεολαίας της ΚΝΕ. που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (3/10) στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Tη στιγμή εκείνη τα μέλη της ΚΝΕ διένειμαν έντυπο υλικό σε περαστικούς. Όπως δημοσιεύει το thestival.gr, περίπου δέκα άτομα κινήθηκαν προς το σημείο και χτύπησαν τη νεολαία της ΚΝΕ με αλυσίδες και στυλιάρια. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα.

Θύματα της επίθεσης μίλησαν στους δημοσιογράφους για το μένος με το οποίο επιτέθηκε στην κομμουνιστική νεολαία η δεκαμελής ακροδεξιά ομάδα. «Είχαν μαζί τους αλυσίδες και τέιζερ» λέει χαρακτηριστικά δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Λίγη ώρα μετά την επίθεση ο βουλευτής του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης, μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να υποβάλει μήνυση για το περιστατικό.

«Έφαγα τρεις αλυσιδιές στο κεφάλι κι έπεσα κάτω. Έγινε ένα ντου ξαφνικό. Χαμπάρι δεν πήρα κι εγώ τι έγινε. Εγώ απλώς παρακολουθούσα εκείνη την ώρα», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν επτά προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στην επίθεση.

Exit mobile version