Έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου –  Θα κρατείται σε απομόνωση
EUROKINISSI ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου – Θα κρατείται σε απομόνωση

SHARE THIS

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κρατηθεί προσωρινά στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπου θα κρατηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Στις φυλακές Κορυδαλλού έφτασε το πρωί της Τρίτης η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και χθες, Δευτέρα, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Όπως έγινε γνωστό, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα κρατηθεί προσωρινά στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπου θα κρατηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Μάλιστα, λόγω ανησυχιών για την ασφάλειά της το πρώτο διάστημα θα προαυλίζεται μόνη της.

Ιατροδικαστής Λέων: Πλήθος στοιχείων για θάνατο από ασφυξία των δύο άλλων παιδιών

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων, σε νέες του δηλώσεις στον ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για ύπαρξη πληθώρας στοιχείων που αποδεικνύουν πως ο θάνατος των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας – της Ίριδας και της Μαλένας- προήλθε από ασφυξία.

«Μιλάμε προφανώς για εγκληματική ενέργεια», υπογράμμισε, τονίζοντας ότι έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά αίτια και οι γενετικοί παράγοντες στους θανάτους των δύο κοριτσιών.

Σημειώνεται πως τη Δευτέρα κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης δόθηκε εντολή για έρευνα των δυσεξήγητων θανάτων και των άλλων δύο παιδιών της κατηγορουμένης, της μόλις 6 μηνών Ίριδας που πέθανε το Μάρτιο του 2021, καθώς και της 3,5 ετών Μαλένας, που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2019. Έρευνα διεξάγεται και για τα αίτια θανάτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη.

Exit mobile version