«Έγιναν μόδα οι καταγγελίες» λέει ο δικηγόρος του ιερέα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έγιναν μόδα οι καταγγελίες» λέει ο δικηγόρος του ιερέα

SHARE THIS

Η ανήλικη περνούσε μια πραγματική κόλαση, όπως περιγράφει στην δικογραφία καθώς ένιωθε μόνη και φοβισμένη να μοιραστεί τα όσα βίωνε στο κατηχητικό από τον 37χρονο ιερέα, που φέρεται να την βίασε.

Ο 37χρονος ιερέας φέρεται να της ασκούσε ψυχολογική βία και απειλώντας την να μην αποκαλύψει την αλήθεια, ενώ έφτασε στο σημείο να τη βιάσει μέσα στους χώρους του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου.

Και ενώ οι κατηγορίες αυτές μόνο απλές δεν είναι, ο δικηγόρος του 37χρονου ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, σε συνεντευξή δήλωσε «Για να υφίσταται βιασμός νομικά θα πρέπει να υπάρχουν δύο στοιχεία: την ιατροδικαστική εξέταση και εκτός από τη σωματική απειλή για την ακεραιότητά της θα πρέπει να έχει την απειλή της ζωής της να εξαναγαστεί να έρθει σε συνουσία με τον ιερέα. Δεν υπάρχει κανένα ντοκουμέντο, κανένα φωτογραφικό υλικό που να στοιχειοθετεί μία επαφή με τον ιερέα».

Και συνέχισε « Ο ιερέας αρνείται τις κατηγορίες, γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις. Μήπως εάν δεν υπάρχουν οι αποδείξεις να μην κατηγορούμε και να μην καταδικάζουμε έναν άνθρωπο; Έγινε μόδα πλέον να καταγγέλλουμε βιασμούς! Όταν τα κορίτσια υφίστανται ψυχολογική πίεση θα πρέπει να τα καταγγέλουν αμέσως, όχι να περιμένουν τρία ή τέσσερα ή πέντε χρόνια».

Exit mobile version