Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Στη φυλακή ο 60χρονος – Λέει ότι δεν θυμάται τι έκανε στα παιδιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Στη φυλακή ο 60χρονος – Λέει ότι δεν θυμάται τι έκανε στα παιδιά

SHARE THIS

Ο 60χρονος άνδρας είναι ο δράστης του πρωτοφανούς εγκλήματος στην Ανδραβίδα, με θύματα μια 37χρονη μητέρα, έναν 32χρονο πατέρα και τα δύο παιδιά τους.  

Προφυλακιστέος κρίθηκε ομόφωνα από ανακριτή και εισαγγελέα, έπειτα από 4 ώρες απολογίας, ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Ανδραβίδας.

Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, με κουκούλα και μάσκα και με σκυμμένο το κεφάλι, οδηγήθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα από τους αστυνομικούς στο κτίριο, χωρίς να πει κουβέντα.

Σύμφωνα με το patrisnews, ο 60χρονος παραδέχθηκε για ακόμη μια φορά ότι σκότωσε το ζευγάρι, εξακολούθησε όμως να ισχυρίζεται πως δεν θυμάται τίποτα για τα παιδιά.

«Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι», φέρεται να είπε ο δράστης, στον ανακριτή, σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν να διαπράξει το αποτρόπαιο έγκλημα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το ζευγάρι, δημιουργούσε προβλήματα στην μητέρα του 60χρονου, η οποία μένει ακριβώς πάνω από το σπίτι που έγινε το φονικό. «Πήγα στο σπίτι τους, μαλώσαμε. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο, όπου έβγαλα το όπλο και τους πυροβόλησα».

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις του ανακριτή για το τι συνέβη με τα παιδιά, ο δράστης συνέχισε να λέει διαρκώς, πως δεν θυμάται.

Exit mobile version