Εικόνες ντροπής: Αστυνομικοί σέρνουν απ’ τα μαλλιά Κουβανούς μετανάστες στο αεροδρόμιο Ζακύνθου (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικόνες ντροπής: Αστυνομικοί σέρνουν απ’ τα μαλλιά Κουβανούς μετανάστες στο αεροδρόμιο Ζακύνθου (Video)

SHARE THIS

Άνδρες της ΕΛΑΣ για ακόμη μία φορά πρωταγωνιστές σε σκηνές ντροπής - Ανάμεσα στους Κουβανούς μετανάστες, έγκυες και μωρά παιδιά

Σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο Ζακύνθου, όπου αστυνομικοί έσυραν από τα πόδια και τα μαλλιά Κουβανούς μετανάστες, με τις γυναίκες να φωνάζουν και τα μωρά να φοβούνται και να κλαίνε.

Οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το αεροδρόμιο της Ζακύνθου με την αστυνομία να τραβά βίαια μετανάστριες και μετανάστες με μικρά παιδιά, σέρνοντάς τους και τραβώντας τους είναι ενδεικτικό της στάσης που διατηρούν τα όργανα καταστολής απέναντι σε αδύναμους.

Οι αστυνομικοί τους ζητούν να τους ακολουθήσουν στα λεωφορεία για να πάνε σε ξενοδοχείο φιλοξενίας, ωστόσο όταν οι Κουβανοί αρνούνται καθώς ήθελαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς στην Ιταλία για να ζητήσουν άσυλο, οι αστυνομικοί δεν διστάζουν να ασκήσουν βία, παρόλο που ανάμεσα στους Κουβανούς βρίσκονται κι εγκυμονούσες γυναίκες ή μικρά παιδιά.

Οι 90 από τους συνολικά 210 Κουβανούς που είχαν αγοράσει εισιτήρια για την απογευματινή πτήση της «Ryan Air» από Ζάκυνθο προς Μπέργκαμο- Μιλάνο, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου. Κανένας από τους Κουβανούς όμως δεν είχε βίζα μαζί με το διαβατήριό του και έτσι αναγκάστηκαν να ειδοποιήσουν τις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες τους απέκλεισαν.

Exit mobile version