Εικόνες ντροπής μετά την κηδεία του Mad Clip: Κατέστρεψαν μνήμα 20χρονης κοπέλας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικόνες ντροπής μετά την κηδεία του Mad Clip: Κατέστρεψαν μνήμα 20χρονης κοπέλας

SHARE THIS

Οι ζημιές προκλήθηκαν από άτομα που παρέστησαν στην κηδεία του τραγουδιστή, που προσπάθησαν να πλησιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το φέρετρο του τράπερ.

Θλίψη, θυμό και ντροπή προκαλούν οι εικόνες του «βανδαλισμένου» μνήματος μιας νεαρής κοπέλας στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου όπου τελέσθηκε τη Δευτέρα η κηδεία του Μad Clip.

Σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζομένων στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, οι ζημιές προκλήθηκαν από άτομα που παρέστησαν στην κηδεία του τραγουδιστή, τα οποία προσπάθησαν να πλησιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το φέρετρο του τράπερ.

Οι θαυμαστές του, που τον αποχαιρέτησαν με γκαζιές και τραγούδια του έξω από την εκκλησία, εξαιτίας του συγχρωτισμού που καθιστούσε αδύνατο για τους περισσότερους να εισέλθουν στο κοιμητήριο, φέρεται να σκαρφάλωναν και πηδούσαν από τα κάγκελα για να μπουν στον προαύλιο χώρο, πατώντας πολλές φορές ακόμη και μνήματα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν σοβαρές καταστροφές, όπως ο τάφος μιας 20χρονης κοπέλας που βρίσκονταν κοντά σε εκείνον του Mad Clip!

Όπως μάλιστα είχε καταγγήλλει και ο γνωστός youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης, υπήρξαν ορισμένοι που σκαρφάλωναν σε μνήματα για να έχουν καλύτερη θέση κοντά στον τάφο του καλλιτέχνη!

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Αντίκρισα τραγελαφικά σκηνικά στη νεκρώσιμη ακολουθία.

Λίγο σεβασμό σε αυτή τη ΜΑΝΑ, σε αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ αλλά και στους πραγματικά κοντινούς του ανθρώπους που πήγαν να τον αποχαιρετήσουν. Κινητό στην εκκλησία μέσα, ΜΕΣΑ;

Κινητό και όσο ακολουθούσαν το φέρετρο. Για να μη μιλήσω και για το πόσοι τάφοι ποδοπατήθηκαν καθώς σκαρφάλωναν δίχως έλεος. Σεβασμός και στους ενταφιασμένους.

Σε κηδεία πήγατε γ@μω το φελέκι μου, όχι σε event»

Exit mobile version