«Είναι κράτος δικαίου αυτό;» – Συγκλονίζει η γυναίκα που απειλήθηκε με έξωση (Video)
EUROKINISSΙ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είναι κράτος δικαίου αυτό;» – Συγκλονίζει η γυναίκα που απειλήθηκε με έξωση (Video)

SHARE THIS

«Ο κ. πρωθυπουργός που έγινε παντοδύναμος η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πού είναι να διορθώσουν αυτή την αδικία;»

Συγκλονίζουν τα λόγια της κ. Δήμητρας που είδε δυνάμεις των ΜΑΤ και της πυροσβεστικής να βρίσκονται κάτω από το σπίτι της ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία έξωσης της οικογένειάς της στα Άνω Πατήσια.

Η ίδια, όπως δημοσιεύει η Αυγή, τόνισε ότι «αυτό που ζήσαμε ήταν εφιαλτικό», πρόσθεσε ότι «φώναζα και τους έλεγα ότι εδώ καίγεται όλη η Ελλάδα και μαθαίνω ότι έχετε πυροσβεστικά κάτω και έχετε διμοιρίες των ΜΑΤ; Να κάνετε τι; Σε τι κράτος ζούμε;».

«Είναι κράτος δικαίου αυτό; Για μία οφειλή 800 ευρώ. Πώς επετράπη να γίνει έξωση σε ένα σπίτι που ζούμε μέσα από το 2006» ξέσπασε η ίδια.

«Αφού μόνο την ψυχή μου δεν ζητήσατε στο τελευταίο δικόγραφο, ζητάτε το αυτοκίνητο, το ψυγείο, την τηλεόραση, τον καναπέ, ένα χωραφάκι που έχω από τον πατέρα μου, κάτι να θυμάμαι να τέλος πάντων, στον τόπο καταγωγής μηδαμινής αξίας» σημείωσε η κα Καλδή προσθέτοντας ότι έγινε απόπειρα να την εξοντώσουν οικονομικά.

«Πιστεύοντας ότι ο κόσμος λείπει από την Αθήνα, μπορεί να νόμιζαν ότι λείπω και εγώ, ήρθαν έβαλαν το τρυπάνι, πόνεσε το πόδι μου, μάτωσα κάποια στιγμή, τους παρακαλούσα να σταματήσουν και εγώ και η κόρη μου… Τι κοινωνία είναι αυτή; που ζούμε; Να καίγεται όλη η Ελλάδα κι αυτοί να έρχονται για 800 ευρώ οφειλή να πάρουν ένα σπίτι και να μας πετάξουν στο δρόμο μέσα στον καύσωνα; Και να φέρνουν και 5 πυροσβεστικά όταν παντού υπάρχει έλλειψη;

«Ο κ. πρωθυπουργός που έγινε παντοδύναμος η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πού είναι να διορθώσουν αυτή την αδικία;» τόνισε ακόμη.

Σημειώνεται ότι χάρη στην αλληλεγγύη γειτόνων, φορέων, συλλογικοτήτων και βουλευτών που βρέθηκαν κάτω από το σπίτι της και μάλιστα δέχθηκαν επίθεση από τις δυνάμεις καταστολής, απετράπη τελικά η έξωση της μονογονεϊκής οικογένειας.

 

Exit mobile version