Εισαγγελική έρευνα για την πτώση σοβάδων σε δημοτικό σχολείο της Καισαριανής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισαγγελική έρευνα για την πτώση σοβάδων σε δημοτικό σχολείο της Καισαριανής

SHARE THIS

Στο «μικροσκόπιο» της δικαιοσύνης το περιστατικό πτώσης σοβάδων από το ταβάνι του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό πτώσης σοβάδων, που συνέβη σε δημοτικό σχολείο της Καισαριανής.

To περισταστικό συνέβη σήμερα το πρωί στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καισαριανής και σύμφωνα με την καταγγελία της εκπαιδευτικού, Θεοδώρας Δριμάλα, «πέντε λεπτά αργότερα τα παιδιά περνούσαν από το σημείο βγαίνοντας για διάλειμμα». Η ίδια, μιλώντας στην ΕΡΤ, έκανε λόγο για «πανελλαδικά γερασμένα και κακοσυντηρημένα σχολικά κτίρια 30 – 50 ετών». «Ετσι η αλλιώς ο εκπαιδευτικός πρέπει να κοιτάει ψηλά, αλλά τώρα το κάνουμε μήπως προλάβουμε κάποιον τραυματισμό από πτώση», πρόσθεσε η ίδια.

Η προκαταρκτική εξέταση έχει ξεκινήσει ήδη και διενεργείται από τον εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο, ο οποίος θα αναζητήσει ευθύνες για την πιθανή διάπραξη αξιόποινων πράξεων, όπως αυτά που αφορούν επικίνδυνη βλάβη από αμέλεια, αλλά και παράβαση καθήκοντος.

Exit mobile version