Εισαγγελική πρόταση για Κολωνό: «Ο Μίχος εκμεταλλεύτηκε την ανέχεια της οικογένειας»
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισαγγελική πρόταση για Κολωνό: «Ο Μίχος εκμεταλλεύτηκε την ανέχεια της οικογένειας»

SHARE THIS

Εισαγγελική πρόταση για την αποτρόπαια υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της ανήλικης εξέδωσε ο εισαγγελέας.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, με τον εισαγγελέα να εκδίδει την Παρασκευή (30/6) σχετική εισαγγελική πρόταση.

Ο εισαγγελέας, στην 90 σελίδων πρότασή του, απαντά σε βασικά ερωτήματα για το πώς το παιδί έπεσε θύμα εκτεταμένης σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης, όπως μεταδίδει το Star.

Στον πυρήνα της υπόθεσης ο εισαγγελέας τοποθετεί την ένδεια της οικογένειας, την οποία, όπως αναφέρεται, εκμεταλλεύτηκε ο βασικός κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, προσεγγίζοντας το κορίτσι μέσω της μητέρας.

Η πρόταση για τη μητέρα και οι ευθύνες που της αποδίδονται

Παράλληλα, ο εισαγγελέας προτείνει και την παραπομπή της μητέρας για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας και για το πλημμέλημα της εκβίασης σε βάρος του Ηλία Μίχου. Αναφέρει ότι επέδειξε μια εγκληματική απάθεια στον «Γολγοθά» που ενεπλάκη η κόρη της και αφήνει να εννοηθεί ότι θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η 12χρονη έπεφτε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης και ότι «βολευόταν» από τα χρήματα που έφερνε το κορίτσι στο σπίτι.

Ωστόσο, αναφέρει ακόμα ότι η μητέρα δε γνώριζε την έκταση της σεξουαλικής κακοποίησης που είχε υποστεί η κόρης της ούτε ότι την είχε εξωθήσει στην πορνεία ο Μίχος.

Η σχέση του Μίχου με τον «Μιχάλη»

Ο εισαγγελέας προτείνει την παραπομπή του «Μιχάλη» για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας. Αναφέρει ότι ο εν λόγω κατηγορούμενος φέρεται να ενεργούσε αυτοβούλως σε σχέση με τον βασικό κατηγορούμενο, αφού ο βασικός κατηγορούμενος και ο «Μιχάλης» δε γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Exit mobile version