«Είστε η σαπίλα όλου του ντουνιά, μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είστε η σαπίλα όλου του ντουνιά, μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά»

SHARE THIS

Ηχηρό μήνυμα να ξηλωθούν οι φασιστικές – ναζιστικές ομάδες από τα σχολεία και τις γειτονιές της Δυτικής Θεσσαλονίκης και παντού έστειλαν οι ομιλητές από το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που οργάνωσε σήμερα το απόγευμα η Ομοσπονδία Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, σωματείων και φορέων στην πλατεία Ευόσμου, μετά τις τελευταίες επιθέσεις σε Έλληνες και πρόσφυγες μαθητές. Ακολούθησε πορεία των συγκεντρωμένων στους κεντρικούς δρόμους του Ευόσμου.

Με συνθήματα «Είστε η σαπίλα όλου του ντουνιά, μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά» και «τάγματα εφόδου οι νεοναζί, χτυπάνε με του κράτους την ανοχή» και το «αίμα μαθητή δεν θα ξεχαστεί, έξω απ’ τα σχολειά μας οι νεοναζί» οι διαδηλωτές καταδικάζουν τη δράση των φασιστικών ομάδων και απαιτούν να ξηλωθούν οι φασίστες από τις γειτονιές.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι με τα πανό τους συγκροτημένα και οργανωμένα φωνάζουν τα συνθήματα: «Στα ΕΠΑΛ πηγαίνουν παιδιά των εργατών, έξω η μπόχα των εθνικιστών» και «Κανένας φόβος καμία ανοχή το αίμα του Άλκη δε θα ξεχαστεί».

Πηγή: 902.gr

Exit mobile version