«Είχαμε πιει 5 μπύρες παραπάνω και κάναμε μια μαλ…α» – Η «εξήγηση» του άνδρα που κλώτσησε το γατάκι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είχαμε πιει 5 μπύρες παραπάνω και κάναμε μια μαλ…α» – Η «εξήγηση» του άνδρα που κλώτσησε το γατάκι

SHARE THIS

«Βία δεν είναι μόνο αυτό που πράξαμε στο βίντεο. Βία είναι αυτό που κάνετε εσείς σε μένα», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.

Για το ντροπιαστικό περιστατικό στην Αιδηψό, με το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με άνδρα να κλωτσά στη θάλασσα ένα γατάκι, αφού πρώτα το δελεάζει με φαγητό, μίλησε ο «πρωταγωνιστής» που φαίνεται σε αυτό.

Μετά την κατακραυγή, προσπάθησε να δώσει «εξηγήσεις» για το αδιανόητο περιστατικό, που προκάλεσε ακόμη και την παρέμβαση του Υπουργού ΠροΠο, Τάκη Θεοδωρικάκου.

«Για να λήξει εδώ το θέμα, να μην υπάρχει συνέχεια από εμένα (…) ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Ναι, δεν είναι σωστό, δεν είναι ωραίο, ούτε κάτι που έπρεπε να γίνει. Ναι είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω, ένα ουζάκι παραπάνω, χα, χου χου, κάναμε μια μαλ…α. Στην ουσία δεν κλωτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε κάτω στο χαλίκι, στην παραλία» δηλώνει αρχικά σε ιστορία του στο προσωπικό προφίλ του στο Instagram.

Συνεχίζει λέγοντας πως «το 90% από αυτούς που μου έχουν στείλει και βρίζουν δεν έχουν καν σκύλο και γάτα στο σπίτι τους. Ας πάνε να πάρουνε και μετά να βγούνε να μιλήσουνε για αδέσποτα και κακομεταχείριση».

«Δεν ανέβασα τα σκυλιά και τα γατιά μου για να σας δείξω ότι είμαι άγιος και το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Μην το πάμε εκεί πέρα, για να εμπέδωσε ότι δεν είμαι ό,τι να ‘ναι και κανένα μαλ******ο που βγαίνει στον δρόμο και κοπανά σκυλιά και γατιά. Σας ξαναείπα μια μ****** ήταν, ζήτησα συγγνώμη προσωπικά» συμπληρώνει.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα είχε ανεβάσει ουκ ολίγες ιστορίες στο Instagram του, όπου έδειχνε πολλούς σκύλους, προφανώς για να πείσει για τη φιλοζωία του.

«Βία δεν είναι μόνο αυτό που πράξαμε στο βίντεο. Βία είναι αυτό που κάνετε εσείς σε μένα. Το αν θα πρέπει να μου μιλήσετε έτσι, αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο (…). Το αν θέλετε να μάθω για αυτή την πράξη να μάθω και να πάθω, να πάτε στο δικαστήριο (…). Να φάω την ποινή μου, όπως λέτε και εσείς» ισχυρίζεται τελικά.

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, ο άνδρας είχε πάει με την παρέα του σε ταβέρνα στην Αιδηψό. Ήταν τουλάχιστον τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα. Στο σημείο βρίσκονταν και δύο γατάκια που περίμεναν να φάνε κάτι.

Τότε, ο άνδρας άρχισε να δελεάζει τα ζωάκια με ένα ψάρι και όταν το ένα εκ των δύο πλησίασε, το κλώτσησε με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον νέο νόμο, ο βασανισμός και η θανάτωση ζώου επισείει έως και 10 χρόνια κάθειρξη.

Η παρέα ακούγεται τότε να γελάει. Το ίδιο άτομο αποπειράθηκε μάλιστα να ρίξει και την άλλη γατούλα, η οποία όπως φαίνεται γλίτωσε.

Exit mobile version