Εκατοντάδες δικηγόροι κατά Βερβεσού για τη δίκη Τοπαλούδη
ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ

Εκατοντάδες δικηγόροι κατά Βερβεσού για τη δίκη Τοπαλούδη

SHARE THIS

Πληθαίνουν οι διαφοροποιήσεις των δικηγόρων από την τοποθέτηση του Δ. Βερβεσού σχετικά με την εισαγγελική αγόρευση στη δίκη βιασμού και γυναικοκτονίας της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς με κείμενο – ψήφισμά τους δηλώνουν ότι αυτή συνιστά προσωπική άποψη του Προέδρου του ΔΣΑ, που δεν τους εκφράζει.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, μια προσωπική δήλωση του Προέδρου του Δικηγορικού Αθηνών Δ. Βερβεσού, με αφορμή την εισαγγελική αγόρευση στη δίκη βιασμού και γυναικοκτονίας της Ελένης Τοπαλούδη, προβλήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως η άποψη των δικηγόρων συνολικά. Από χθες, δεκάδες δικηγόροι υπογράφουν ψήφισμα στο οποίο υπογραμμίζεται ότι πρόκειται για προσωπική άποψη του κ. Βερβεσού και ζητούν από τον ίδιο να μη μιλά αυθαίρετα στο όνομα τους.

Πιο αναλυτικά, μέχρι σήμερα το ψήφισμά τους έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 2οο υπογραφές, γεγονός που πράγματι καθιστά σαφές ότι ο πρόεδρος του ΔΣΑ δεν εκφράζει όλους τους δικηγόρους. Αντιθέτως, όλα όσα δήλωσε πρόκειται για προσωπική άποψη του κ. Βερβεσού, η οποία όπως υποστηρίζουν στο κείμενό τους οι δικηγόροι,  “δεν τέθηκε ποτέ υπόψιν του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ”.

Η ανακοίνωσή τους:

Exit mobile version