Έκκληση από τον πατέρα του 18χρονου Ρομά που έπεσε νεκρός: «Μην κάνετε ζημιές» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση από τον πατέρα του 18χρονου Ρομά που έπεσε νεκρός: «Μην κάνετε ζημιές» (Video)

SHARE THIS

«Είμαι ο πατέρας του Νίκου Σαμπάνη και θέλω μια χάρη από εσάς τους Έλληνες πολίτες: να μην κάνετε ζημιές. Σας ευχαριστούμε όλους για τον Νίκο».

Έκκληση να κατευναστούν τα πνεύματα για τον θάνατο του 18χρονου Ρομά, Νίκου Σαμπάνη από αστυνομικά πυρά κατά την διάρκεια αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα τα ξημερώματα του Σαββάτου, απηύθηνε ο πατέρας του.

«Είμαι ο πατέρας του Νίκου Σαμπάνη και θέλω μια χάρη από εσάς τους Έλληνες πολίτες: να μην κάνετε ζημιές. Σας ευχαριστούμε όλους για τον Νίκο», λέει ο πατέρας του θύματος.

 

Πριν από λίγες ώρες, η οικογένεια του 18χρονου, που σκοτώθηκε από αστυνομικά πυρά, ζητούσε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

@panagiotismelaxrinosΟ πατέρας του Νίκου σας παρακαλεί να μην κάνετε ζημιές στους Έλληνες πολίτες και σας ευχαριστεί για την συμπαράσταση θέλει μόνο δικαιοσύνη από το κράτος♬ πρωτότυπος ήχος – Tik Toker

Στα δικαστήρια οι επτά αστυνομικοί

Στην ανακρίτρια Πειραιά οδηγήθηκαν νωρίτερα σήμερα οι επτά αστυνομικοί, έξι αστυφύλακες και ένας αξιωματικός (υπαστυνόμος), που κατά την αιματηρή καταδίωξη οχήματος, άνοιξαν πυρ αδειάζοντας τουλάχιστον 30 σφαίρες, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα ο 18χρονος Ρομ Νίκος Σαμπάνης και να τραυματιστεί ακόμα ένας.

Οι αστυνομικοί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και οπλοχρησία.

Exit mobile version