Έκοψαν ρεύμα σε 80χρονο για 230 ευρώ – Παρέμβαση πολιτών σε ΔΕΔΔΗΕ και ΔΕΗ
902.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκοψαν ρεύμα σε 80χρονο για 230 ευρώ – Παρέμβαση πολιτών σε ΔΕΔΔΗΕ και ΔΕΗ

SHARE THIS

«Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, απέναντι στη συνολική αντιλαϊκή πολιτική που κόβει ρεύματα»

Παρέμβαση πραγματοποίησαν στον ΔΕΔΔΗΕ και τη ΔΕΗ συνδικαλιστές της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς – Ιθάκης, το πρωί της Τετάρτης, καθώς όπως καταγγέλλουν, ο ΔΕΔΔΗΕ άφησε 80χρονο χωρίς ρεύμα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ έκοψε το ρεύμα στο σπίτι 80χρονου στα Δαμουλιανάτα της Παλικής, στην Κεφαλονιά για οφειλή των 230 ευρώ!!

Το περιστατικό κινητοποίησε πολίτες οι οποίοι αντέδρασαν έντονα,  και από την παρέμβασή τους επιτεύχθηκε η επανασύνδεση του ρεύματος, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά πως το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς – Ιθάκης, Σπύρος Καμπίτσης δήλωσε πως «αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά πως μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, απέναντι στη συνολική αντιλαϊκή πολιτική που κόβει ρεύματα, προχωρά σε πλειστηριασμούς, αφήνει τον λαό να καίγεται το καλοκαίρι και να πλημμυρίζει με τις πρώτες βροχές».

Κάλεσε ταυτόχρονα να καταγγέλλονται όλα τα περιστατικά στον συνδικαλιστικό φορέα, να μη μείνει κανείς μόνος του απέναντι σε αυτά τα προβλήματα, σημειώνοντας ότι το Εργατικό Κέντρο θα συνεχίσει τον αγώνα του και το επόμενο διάστημα, όπου όπως αναφέρεται και στο νησί πολλά αναμένεται να είναι και τα περιστατικά όχι μόνο διακοπών ρεύματος αλλά και πλειστηριασμών.

Exit mobile version