Εκτός ελέγχου η φωτιά και στη Μεγαλόπολη – Διακοπή κυκλοφορίας
ΕΡΤ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός ελέγχου η φωτιά και στη Μεγαλόπολη – Διακοπή κυκλοφορίας

SHARE THIS

Ισχυρές επίγειες δυνάμεις επιχειρούν για να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που καίει δασική έκταση στην περιοχή Ρούτσι του δήμου Μεγαλόπολης  

Εκτός ελέγχου εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα στην περιοχή Ρούτσι του δήμου Μεγαλόπολης στην Αρκαδία, ενώ δεν κινδυνεύουν κατοικίες.

Ισχυρές επίγειες δυνάμεις επιχειρούν για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που καίει δασική έκταση και εκτείνεται αρκετά μέτρα. Ειδικότερα, στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και εννέα οχήματα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το έργο των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της αυτοδιοίκησης.

Νωρίτερα, τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα πραγματοποίησαν ρίψεις νερού αλλά όταν έπεσε το φως της ημέρας, αποσύρθηκαν.

Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Τρίπολης Σπάρτης έχει διακοπεί στην περιοχή του Λεύκτρου, γιατί οι φλόγες έχουν φτάσει μερικά μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο. Τα αυτοκίνητα εκτρέπονται στην παλαιά εθνική οδό.  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει διακοπεί, για λόγους ασφαλείας, η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στον κόμβο Λεύκτρου -Σπάρτης.  Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων για Σπάρτη θα πραγματοποιείται από τις παλαιές εθνικές οδούς Τρίπολης – Σπάρτης και Καλαμάτας -Σπάρτης.

Exit mobile version