Ελεύθερες παραλίες: Ακόμα 11 συλλήψεις στη Νάξο για παράνομη χρήση αιγιαλού
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερες παραλίες: Ακόμα 11 συλλήψεις στη Νάξο για παράνομη χρήση αιγιαλού

SHARE THIS

Στις 340 οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν μεταξύ 12-25 Αυγούστου.

Κάτω από τη συνεχόμενη επίδραση του κινήματος των πολιτών για ελεύθερες παραλίες, συνεχίζεται η διενέργεια ελέγχων σε ιδιώτες και επιχειρήσεις τουριστικής εκμετάλλευσης για παράνομη χρήση του αιγιαλού.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το διάστημα 12 έως και 25 Αυγούστου διενεργήθηκαν 1.225 έλεγχοι, κατά τη διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκαν 340 παραβάσεις, ενώ παράλληλα, ο Εισαγγελέας Κυκλάδων, Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, προχώρησε σε 11 νέες συλλήψεις στη Νάξο για διαπιστωθείσες παραβάσεις που αφορούσαν στην κατάληψη αιγιαλού με ομπρελοκαθίσματα.

Οι έλεγχοι αυτοί έρχονται να προστεθούν στους 2.230 ελέγχους που διενεργήθηκαν το διάστημα 21 Ιουλίου έως και 7 Αυγούστου όπου και διαπιστώθηκαν 749 παραβάσεις.

Σημειώνεται ότι το διάστημα 21 Ιουλίου – 25 Αυγούστου ο συνολικός αριθμός των ελέγχων ανέρχεται σε 3.455 και ο συνολικός αριθμός των παραβάσεων σε 1.081.

Παρόλο που η θερινή σεζόν φτάνει στο τέλος της, οι δράσεις των κατοίκων κατά τόπους συνεχίζονται, αναγκάζοντας τις αρχές να εξακολουθήσουν κι αυτές, όπως ανακοινώθηκε, τις αυτοψίες σε όλη τη χώρα και ιδίως στους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και μέσα στον Σεπτέμβριο.

Exit mobile version