Ελεύθερος μετά από 2,5 μόλις χρόνια ο δράστης βάναυσου ξυλοδαρμού 2χρονου αγοριού
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος μετά από 2,5 μόλις χρόνια ο δράστης βάναυσου ξυλοδαρμού 2χρονου αγοριού

SHARE THIS

Το παιδί της τότε συντρόφου του, που ήταν μόλις δύο ετών, ο δράστης το ξυλοκόπησε βιαίως, «επειδή του έσκισε ένα ακριβό βιβλίο».

Στη δημοσιότητα ήρθε και πάλι μία από τις αγριότερες περιπτώσεις κακοποίησης παιδιού, αφού ο δράστης αποφυλακίστηκε χωρίς ακόμη να έχει γίνει το εφετείο.

Υπενθυμίζεται, ότι το παιδί της τότε συντρόφου του, που ήταν μόλις δύο ετών, ο δράστης το ξυλοκόπησε βιαίως, «επειδή του έσκισε ένα ακριβό βιβλίο».

Ο πρωτόδικα καταδικασθείς το 2018, σε 8 χρόνια κάθειρξη, εξέτισε τα 2,5 έτη και σύμφωνα με το Mega το 2020 αποφυλακίστηκε επιδεικνύοντας καλή διαγωγή στις φυλακές και έχοντας την υποχρέωση να εμφανίζεται μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο ξυλοδαρμός του μικρού Γρηγόρη, ήταν μία από τις χειρότερες περιπτώσεις κακοποίησης παιδιού που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ οι γιατροί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, αφού ο δράστης το είχε χτυπήσει με ασύλληπτη μανία σπάζοντας ακόμη κι ένα ξύλινο τραπεζάκι πάνω στο μικρό παιδί, το οποίο στη συνέχεια το κούρεψε, γιατί «έτσι έπρεπε να τιμωρηθεί».

Το παιδί έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα το πρόσωπό του είχε παραμορφωθεί από το ξύλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega σήμερα, ο 8χρονος πλέον Γρηγόρης, ζει με τη μητέρα και τον μεγαλύτερό του αδελφό στο εξωτερικό.

Exit mobile version