Ελένη Ράντου: «Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελένη Ράντου: «Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε»

SHARE THIS

«Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα.(μάλλον τις αυτόματες κασέτες πληροφοριών εννoούσαν). Μπράβο σας! Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά!», αναφέρει η ηθοποιός σε οργισμένη ανάρτησή της.

Χιλιάδες πολίτες πέρασαν και περνούν ακόμη πολύ δύσκολες στιγμές, από την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίς». Πολλοί έμειναν για ώρες εγκλωβισμένοι στα αμάξια τους στην Αττική Οδό, άλλοι σε άλλους δρόμους της Αττικής.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτοί για τους οποίους ο κρατικός μηχανισμός αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά κατώτερος των περιστάσεων. Πολλοί ενώ βρίσκονταν στα σπίτια τους και ενώ θα έπρεπε να αισθάνονται ασφαλείς, είχαν μείνει χωρίς ρεύμα, σε πολλές περιοχές της Αττικής, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται υπό του μηδενός.

Ανάμεσα σε αυτούς και η αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Ράντου. Η ηθοποιός έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, τονίζοντας της ανεπάρκεια της πολιτείας και την ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού, ρίχνοντας τα βέλη της και εμμέσως σε όσους τόσες μέρες πριν, από την αναγγελία της κακοκαιρίας και μετά επευφημούσαν την περίφημη ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού. «Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε. Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά», σημείωσε.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Εξω αυτο και μεσα με κασκολ και σκουφι λογω διακοπης ρευματος.
Πανω απο 4 ωρες χωρις φως χωρις θερμανση- εχουμε και αρρωστους ηλικιωμενους σπιτι- να βλεπουμε με το φακο του κινητου. Παλι καλα ητανε φορτισμενο.
Στις 5 το πρωι λεει μια κασετα η προγραμματισμενη αποκατασταση.
Ευτυχως που ολα ηταν σε ετοιμοτητα.( μαλλον τις αυτοματες κασετες πληροφοριων εννoουσαν)
Ουτε την παραμονη στο σπιτι δεν μπορειτε να μας εξασφαλισετε
Μπραβο σας! Αλλη μια φορα τα καταφερατε υποδειγματικα!
Exit mobile version