Έμεινε ξανά από ρεύμα το Intercity:”Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε”
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έμεινε ξανά από ρεύμα το Intercity:”Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε”

SHARE THIS

Χωρίς ρεύμα για περίπου 30 λεπτά έμεινε το Intercity, το οποίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες του Intercity.

Στο δρομολόγιο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής η αμαξοστοιχία λόγω προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση είχε καθυστέρηση.

Όπως περιγράφει επιβάτης, στο Mega, λίγο πριν τη Λάρισα έσβησαν τα φώτα και το τρένο σταμάτησε. Οι εργαζόμενοι του συρμού ανέφεραν το πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση χωρίς όμως να γνωρίζουν και οι ίδιοι ποιο είναι το εναλλακτικό σχέδιο. Η καθυστέρηση κράτησε περίπου 30 λεπτά και με νωπές ακόμα τις μνήμες από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών επιβάτες και πλήρωμα υπήρξαν αρκετά ανήσυχοι.

Το πιο δυσάρεστο από όλα είναι η ανασφάλεια που ένιωσαν οι επιβάτες μη γνωρίζοντας αν θα ανοίξουν οι πόρτες για να κατέβουν κι αν έρθει λεωφορείο να τους μεταβιβάσει στη Θεσσαλονίκη. Όπως, υποστηρίζει ο επιβάτης “Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε“.

Αναλυτικά η δήλωση του επιβάτη:

Δεν μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο. Θα ανοίξουν οι πόρτες πουθενά και θα κατέβουμε, θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει να μας πάνε Λάρισα και από εκεί Θεσσαλονίκη; Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε“.

 

Exit mobile version