Ενισχύεται το μέτωπο αλληλεγγύης των πληγέντων στη βόρεια Εύβοια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενισχύεται το μέτωπο αλληλεγγύης των πληγέντων στη βόρεια Εύβοια

SHARE THIS

Συλλογικότητες από όλη τη χώρα συνδράμουν στη στήριξη των πληγέντων στη βόρεια Εύβοια, την ώρα που οι φωτιές μαίνοντα για 9η συνεχόμενη μέρα.

Χθες οι κουζίνες της αυτοδιαχειριζόμενης ομάδας El Camino – Ανοιχτή Δράση Αλληλεγγύης μαζί με την βοήθεια πολλών εθελοντών, μαγείρεψαν 350 μερίδες φρεσκομαγειρεμένου φαγητού, μάζεψαν φρεσκα λαχανικά και φρούτα, σνακς, φάρμακα και ρούχα, τα οποία μοιράστηκαν στις πληγείσες περιοχές. Τα αγαθά παραδόθηκαν στους ανθρώπους, με πρώτη στάση στη Λίμνη, στη συνέχεια στη Δαμιά, έπειτα στις Ροβιές, με τελευταίο προορισμό την Αιδηψό.

Όπως αναφέρει η ομάδα στη σελίδα της στο Facebook «οι εικόνες αποκαρδιωτικές, τα συναισθήματα μας φορτισμένα με αρνητικό πρόσημο. Στην ατμόσφαιρα, ωστόσο, επικρατεί ενα αίσθημα αισιοδοξίας, καθώς βλέπουμε την εκπληκτικά τεράστια προσφορά των ανθρώπων. Σας ευχαριστούμε ειλικρινά και απεριόριστα για την στήριξη σας! Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την ζωη ομορφότερη, απέναντι σε αυτούς που θέλουν να διώξουν τα χρώματα. Η αλληλεγγύη το μόνο μας όπλο! Κανένας μόνος, καμία μόνη!»

Exit mobile version