Εντελώς «τυχαία» συνάντηση Κικίλια με επιχειρηματία που του πλέκει το εγκώμιο (Video)
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντελώς «τυχαία» συνάντηση Κικίλια με επιχειρηματία που του πλέκει το εγκώμιο (Video)

SHARE THIS

Μία ακόμη τυχαία συνάντηση υπουργού με έναν ευχαριστημένο πολίτη από τις απανωτές «επιτυχίες» της κυβέρνησης.

«Το πρωτόγνωρο φαινόμενο της επιτυχίας στον τουρισμό έχει ονοματεπώνυμο: Βασίλης Κικίλιας», είπε με στόμφο ένας επιχειρηματίας που όλως τυχαία βρέθηκε στο δρόμο του υπουργού, κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ για τον τουρισμό της πρωινής εκπομπής του ANT1.

«Με σκληρή δουλειά και μέσα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά με πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης, ενεργειακή κρίση και πληθωρισμό η Αθήνα έκανε δυναμικό come back στον τουρισμό» είπε ο υπουργός περιχαρής, περπατώντας στα στενά της Πλάκας, στο κέντρο της Αθήνας.

Και για να μη νομίζουμε πως μόνο ο υπουργός πιστεύει ότι ο τουρισμός πάει καλά, έπρεπε φυσικά να υπάρχει και η άποψη ενός τρίτου, επιχειρηματία κατά προτίμηση, που τυχαία και ευτυχώς για τον υπουργό βρέθηκε στον δρόμο του. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας είναι και επρόσωπος Τουρισμού του εμπορικού συλλόγου Αθηνών.

«Επιχειρώ στην περιοχή πάνω από 40 χρόνια. Δεν τελειώνει τώρα ο τουρισμός. Είναι πρωτόγνωρο το φαινόμενο και έχει ονοματεπώνυμο…. το όνομα του Βασίλη Κικίλια. Η επιτυχία που έχουμε όλη αυτή τη σεζόν έχει το ονοματεπώνυμό του. Πόρτα πόρτα κατέβηκε ο υπουργός, τον συνοδεύαμε εμείς. Είναι δίπλα μας και είναι και συνοδοιπόρος μας»

Αυτές οι απρόσμενες και αυθόρμητες εκδηλώσεις αγάπης δεν είναι σπάνιο φαινόμενο πια, αφού πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις των επιτυχιών της κυβέρνησης, έστω και έτσι, μιας και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις η τοξικότητα της κυβέρνησης είναι έκδηλη στους πολίτες.

«Τέτοια τάξη, τέτοια αλφαδιά, δεν έχω ξαναδεί!»

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα μετά το 4ο λεπτό:

Exit mobile version