Επικό τρολάρισμα στον Μητσοτάκη από τον Κ. Βαξεβάνη – Με κόκκινο καπέλο και μάσκα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικό τρολάρισμα στον Μητσοτάκη από τον Κ. Βαξεβάνη – Με κόκκινο καπέλο και μάσκα

SHARE THIS

«Με την #Ολλανδη_δημοσιογραφο Ingeborg Beugel, με τη δημοσιογραφία, με τη διαφάνεια, με την κοινωνία», τονίζει στην ανάρτησή του ο Κώστας Βαξεβάνης.  

Με επικό τρολάρισμα που έχει ήδη γίνει viral στα social media, επέλεξε να απαντήσει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης σε όσους εξαπολύουν αήθεις επιθέσεις τις τελευταίες ημέρες στην Ολλανδή δημοσιογράφο Ingeborg Beugel επειδή τόλμησε να ταράξει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απευθύνοντάς του ερώτηση για τις παράνομες επαναπροωθήσεις.

Δημοσιεύοντας φωτογραφία στην οποία φαίνεται να φορά το χαρακτηριστικό πια, κόκκινο καπέλο και μια κόκκινη μάσκα όπως η Ολλανδή δημοσιογράφος στη συνέντευξη τύπου στο Μαξίμου, ο δημοσιογράφος κι εκδότης του Documento, αποφάσισε να ενσαρκώσει τα memes που τις τελευταίες ημέρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

«Με την #Ολλανδη_δημοσιογραφο Ingeborg Beugel, με τη δημοσιογραφία, με τη διαφάνεια, με την κοινωνία», γράφει στην λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία του, η οποία έχει ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες αντιδράσεις.

Την έμπνευση για την συγκεκριμένη εμφάνιση, ο Κώστας Βαξεβάνης φαίνεται να την άντλησε από τα εκατοντάδες tweets που τις τελευταίες ημέρες κατέκλυσαν τα social media και έδειχναν τον εκδότη του Documento ως… Ingeborg Beugel.

Την ώρα που μερίδα των συστημικών ελληνικών ΜΜΕ επιτίθεται χυδαία και σεξιστικά στην δημοσιογράφο που απεύθυνε ευθέως ερώτηση στον πρωθυπουργό, ο δημοσιογράφος επέλεξε να υπερασπιστεί τόσο την Ολλανδή δημοσιογράφο, όσο και το λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

 

Exit mobile version