Επικό τρολάρισμα του ΓΓ της ΟΕΝΓΕ στον Πατέλη που μιλά για «επιστροφή Ελλήνων επιστημόνων στη χώρα»
EUROKINISSI ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικό τρολάρισμα του ΓΓ της ΟΕΝΓΕ στον Πατέλη που μιλά για «επιστροφή Ελλήνων επιστημόνων στη χώρα»

SHARE THIS

Δεδομένου ότι μόνο την Πρωταπριλιά θα μπορούσε να περάσει αυτή η ανάρτηση, ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ ευχήθηκε στον Αλέξη Πατέλη χρόνια πολλά.

Ο -πάντα αιχμηρός- μάχιμος γιατρός και Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Πάνος Παπανικολάου δεν άφησε ασχολίαστη την ανάρτηση του επικεφαλής Οικονομικoύ Συμβούλου του Πρωθυπουργού Γιώργου Πατέλη στην οποία κάνει λόγο για «brain gain».

«Εν τω μεταξύ μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει η επιστροφή Ελλήνων επιστημόνων στη χώρα. Η ανάγκη στελέχωσης, οδηγεί σε μαζική επιστροφή. Μόνο σε μια εταιρεία συμβούλων έχουν προσληφθεί δέκα μηχανικοί που επέστρεψαν από το εξωτερικό. Αυτό σημαίνει brain gain…» σημειώνει σε tweet ο Γιώργος Πατέλης, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να έχει πάρει το συγκεκριμένο απόσπασμα από οικονομικό άρθρο.

Το περιεχόμενο της ανάρτησης, παρόλο που δημοσιεύθηκε χθες, ταιριάζει γάντι στην σημερινή ημέρα (Πρωταπριλιά), με τον Πάνο Παπανικολάου να εύχεται έτσι χρόνια πολλά στον σύμβουλο του Πρωθυπουργού.

Αφού η αρχή έγινε, έχουν να πέσουν πολλές ευχές αν αναλογιστεί κανείς τις εκτός πραγματικότητας εξαγγελίες και τοποθετήσεις των κυβερνητικών στελεχών σε σχέση με την πορεία της χώρας σε διάφορους τομείς.

 

 

Exit mobile version