Επιμένει ο θείος του γυναικτόνου: «Είμαστε χριστιανική οικογένεια, αυτός ήταν θύμα κακοποίησης»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιμένει ο θείος του γυναικτόνου: «Είμαστε χριστιανική οικογένεια, αυτός ήταν θύμα κακοποίησης»

SHARE THIS

Ο θείος του γυναικοκτόνου επιμένει στις προκλητικές του δηλώσεις και επιρρίπτει ευθύνες στις συντρόφους του ανιψιού του.

Επιμένει ο θείος του 40χρονου γυναικοκτόνου της Ρόδου, που και με τις νέες του δηλώσεις, προκαλεί το κοινό αίσθημα καθώς τονίζει πως σπιλώνεται η μνήμη του ανιψιού του, από «κάποια κοπέλα που βγήκε για λίγα λεπτά δημοσιότητας».

Ο θείος του γυναικοκτόνου στη Ρόδο μετά τις δηλώσεις «δεν είστε όλες θύματα», επανήλθε με νέες αναφορές, επιρρίπτοντας ευθύνες στις πρώην συντρόφους του ανιψιού του!

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο γυναικοκτόνος της Ρόδου προέρχονταν από χριστιανική οικογένεια και έπρεπε να πάει στα δικαστήρια την πρώην σύζυγο του, για κακοποίηση.

«Είμαστε χριστιανική οικογένεια, αυτός ήταν θύμα κακοποίησης», δήλωσε χαρακτηριστικά στη κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Παράλληλα, σημείωσε πως «αυτή γιατί του έκανε μήνυση; Αυτός γιατί να μην κάνει; Δεν έκανε γιατί ήταν συναισθηματικά δεμένος μαζί της».

Επίσης, ανέφερε πως τα ΜΜΕ υιοθετούν τις θέσεις των πρώην συντρόφων του δράστη και όχι τις δικές του ή της οικογένειας. «Μην νομίζετε πως αυτός ο άνθρωπος ήταν αυτό, επειδή κάποια κοπέλα βγήκε για λίγα λεπτά δημοσιότητας», υποστήριξε σχετικά με τις δικαστικές αποφάσεις εναντίον του ανιψιού του και τις μαρτυρίες για κακοποίηση.

Στη συνέχεια, στην ερώτηση γιατί ο ανιψιός του δολοφόνησε την 32χρονη εκπαιδευτικό, ο ίδιος δεν θέλησε να τοποθετηθεί. Παρόλα αυτά, επέρριψε για ακόμη μία φορά ευθύνες στις γυναίκες, τις οποίες κατηγόρησε πως υποστηρίζουν τις δολοφονίες ανδρών.

«Δεν κρίνω μην παρεξηγηθώ, για τον οποιοδήποτε λόγο. Αν ένας άντρας έχει σκοτώσει μία γυναίκα λέτε “γυναικοκτονία”. Όταν ένας άνδρας του έχει αφαιρεθεί η ζωή του από μία γυναίκα που είναι καταπιεστική, εκεί λέτε όλες σας ότι είναι κακοποιητής και πως “απελευθερώθηκε”. Είστε λάθος λοιπόν. Πάντα δικαιολογείτε», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής.

Σημειώνεται, ότι νωρίτερα ο θείος του δράστη είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πρωινό» και υποστήριξε πως ορισμένες πράξεις των γυναικών οδηγούν τους συντρόφους τους σε ακραίες συμπεριφορές.

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Αυτή είναι η ένστασή μου. Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις σε μία. Ήταν ένας άνθρωπος, ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας με τη σχέση του και καλά κάνει, γιατί έτσι πρέπει να είσαι και από εκεί πέρα η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας σας προσφέρει…Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια μας και τις δομές που θέλετε, ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας. Ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Δεν πήρε ένα όπλο και ξαφνικά κι έκανε έτσι για να φτάσει στο σημείο να κάνει αυτό που έκανε και να αυτοκτονήσει, είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να την έχει λατρέψει», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Exit mobile version