Επιτελική… «βαρκάδα» στην Θεσσαλονίκη μετά την κακοκαιρία Genesis (Videos)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτελική… «βαρκάδα» στην Θεσσαλονίκη μετά την κακοκαιρία Genesis (Videos)

SHARE THIS

Παρά τις ακριβείς προβλέψεις για την κακοκαιρία, φρεάτια στη Θεσσαλονίκη έχουν πλημμυρίσει με πολίτες να εγκλωβίζονται.

Σε…  λίμνη έχει μετατραπεί η οδός Τσιμισκή στην Θεσσαλονίκη, με τα διερχόμενα οχήματα να δυσκολεύονται να διασχίσουν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και άλλα να εγκλωβίζονται, έπειτα από την κακοκαιρία Genesis που είχε προβλεφθεί εδώ και μέρες αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε η Πολιτεία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην υποβληθούν σε νέα ταλαιπωρία οι πολίτες.

Η βροχόπτωση σημειώθηκε σε περιοχές όπως η Πολίχνη, η Ευκαρπία, οι Συκιές, Εύοσμος, οι Αμπελόκηποι και το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πλημμύρισαν καταστήματα στο κέντρο-Απομακρύνουν τα νερά με σκούπες

Σύμφωνα με το GRTimes, ένα ξενοδοχείο και ένα μαγαζί ηλεκτρικών συσκευών αυτήν την ώρα έχουν γεμίσει νερό, την ώρα που ιδιοκτήτες και υπάλληλοι παλεύουν να απομακρύνουν τα νερά με ό,τι μέσο διαθέτουν -ακόμη και με σκούπες.

Την ίδια ώρα, έχουν πλημμυρίσει και τα φρεάτια στην οδό Εγνατία, με αποτέλεσμα ο όγκος του νερού που συγκεντρώνεται να είναι έντονος.

Αυτοκίνητο βυθίστηκε στην πλημμυρισμένη Αγίων Πάντων

Απίστευτες εικόνες σημειώθηκαν στην οδό Αγίων Πάντων, στη δυτική Θεσσαλονίκη, στο σημείο της γέφυρας όπου βρίσκεται η παλιά κοίτη του Δενδροποτάμου.

Λόγω του μεγάλου όγκου νερού το σημείο πλημμύρισε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οχήματα. Όπως φαίνεται σε σχετικό video, ένα όχημα έμεινε κυριολεκτικά βυθισμένο μέσα στα νερά.

Exit mobile version